dissabte, 19 de gener del 2008

JA S'HA INAUGURAT L'EXPOSICIÓ DEL 75 ANIVERSARI DE L'HIMNE DE BOCAIRENT





L'exposició commemorativa del 75 aniversari de l'Himne de Bocairent (que es compleix el proper 2 de febrer), s'ha inaugurat en la vesprada de huí dissabte 19 de gener, a la Sala d'Exposicions Joan de Joanes. Amb una assistència massiva de públic, entre el que destacava els familiars dels tres "co-autors" de l'himne: Joan Beneyto (el promotor), Julián Herrero (l'autor de la lletra) i Àngel Bernat (el compositor de la música), que han rebut de mans de l'Alcalde de Bocairent (Josep Vicent Ferre Domínguez) uns diplomes commemoratius de l'efemèride.
La Sala ha estat plena de gom a gom en el que ha sigut l'apertura oficial de l'exposició que organitzada i patrocinada per l'Ajuntament ha estat muntada i coordinada per FESTASA i l'Associació Cultural Bekirent. Durant l'acte, tant els familiars, com l'Alcalde han felicitat els coordinadors de l'exposició pel magnífic treball realitzat i per la interessantíssima exposició que es pot visitar ja fins el dia 30 de gener.
El moment més emotiu de la vesprada ha estat quan Pepe Bernat (fill de l'autor de la música de l'himne) ha interpretat al piano l'Himne a Bocairent i el públic present a la sala ha començat a cantar-lo. Veritablement ha estat un moment molt emotiu per a tots els presents.
En la seua intervenció, l'Alcalde de Bocairent ha fet una crida a tots els presents, a fer realitat cada dia el que diu la lletra del nostre himne: "...com poble de progrés i llibertat....".
Des d'este blog, vos anime a tots i a totes a visitar l'exposició: entre setmana de 19'00 a 21'00 hs. i el cap de setmana també obert pel matí.


diumenge, 13 de gener del 2008

ELS MARROCS QUE HAN EIXIT A LA PUBLICACIÓ'08

Ací teniu una foto de la Publicació 2008, justament abans de començar la desfilada, hem pres esta imatge dels tres participants dels Marrocs a la Publicació. Com no podia ser d'altra manera, l'esquadra Trabuc ha aportat dos dels tres participants (i la xica perquè al Trabuc encara no tenim xiques...).
El Capità Javi Cantó i Eduard Blasco "Conill", han deixat el pavelló de la filà i el de l'esquadra, ben alts. També Gloria Cerdá, que ha desfilat en representació de les marroques.

LA PUBLICACIÓ INICIA EL COMPTE ENRERE PER A LES FESTES A ST.BLAI'08

Juan A. Cantó, Javi Cantó, José L. Pascual, Paco Grau, Toni Cerdá i Pepe Ferre

Maria Vañó, caporal de l'esquadra de xiques

Xavi Pascual, Eduard Blasco, Gloria Cerdá, Javi Cantó i Blai Blasco

A l'hora prevista i després de les preceptives 9 carcasses que anunciaven juntament al volteig de campanes l'inici de la Publicació, l'A.Unió Musical Bocairent ha començat a interpretar el pasdoble del bocairentí M.Cuello "Pas als espanyoletos", inciant-se així la Publicació'08. Els caporals d'esquadra han sigut en els inicis Ximo Vañó i Maria Vañó (pare i filla) de la filà d'Estudiants. A la porta de l'Ajuntament, la corporació municipal encapçalada per l'alcalde En Josep Vicent Ferre Domínguez i la Junta de Festes encapçalada pel seu President En Vicent Silvestre, han estat saludats pels caporals i pels membres de les esquadres, en una Plaça de l'Ajuntament que ha enregistrat una afluència de públic més gran que cap any, tot i les baixes temperatures amb les que huí ha despertat Bocairent. Aquells que no hi heu pogut assistir, podeu vore ací el vídeo de l'inici de la Publicació i algunes fotos. Si voleu vore més fotos de la publicació: mariano-bocairent.blogspot.com