dijous, 18 de setembre del 2008

"CURIOSIDADES Y LEYENDAS DE UN REYNO"...REYNO DE NAVARRA


Anit una companya de treball i jo, vam tindre la sort de poder assistir-hi convidats al Sopar "Curiosidades y leyendas de un Reyno". El sopar va tindre lloc a l'Hotel Astoria de València, després de la presentació de la revista Conocer Navarra. A l'acte assistiren la Consellera de Turisme de la Generalitat Valenciana i el Consejero de Cultura y Turismo del Gobierno de Navarra.

Durant el sopar, varem poder gaudir de les explicacions del Consejero, que va comptar llegendes de Navarra i va descriure distintes zones turístiques, els plats que degustavem i costums i tradicions navarres.

Durant el sopar, també vam comptar amb les explicacions sobre els vins que tastarem, a càrrec de la Presidenta de la D.O. Navarra (rosat, blanc criança,moscatell blanc,tinto reserva i moscatell), a més d'un sorbet de patxaran...


En resum un sopar que ens va apropar més a la gastronomia i les història de Navarra i ens va animar a tornar prompte a ...Reyno de Navarra, tierra de diversidad. Jo vaig estar fa dos anys, amb alguns amics a la zona de Lumbier, des d'on vam conéixer un poc esta zona, la ciutat de Navarra, Roncesvalles, Castillo de Javier, ...

Si voleu conéixer més i millor esta terra reialment sorprenent...visiteu esta web: http://www.turismo.navarra.es

dimecres, 17 de setembre del 2008

L'ALJUB OBRI EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ DE LA SEUA ESCOLA DE DOLÇAINA I TABAL


El grup de Xirimiters l'Aljub de Bocairent, amb seu social a la Travessera Gabriel Miró (Repuntxó), ha obert per segon any consecutiu, el període de matriculació per a la seua Escola de Dolçaina i Tabal. Enguany amplia els seus horaris de classes de dolçaina, havent classes dissabtes pel matí i diumenges per la vesprada (per facilitar el seu estudi a tots aquells que entre setmana no poden anar-hi). En quant a les classes de Tabal, tenen lloc entre setmana...Tots i totes els que pugueu estar interessats, podeu possar-se en contacte amb el grup per mig del telèfon mòbil:

646393597. Animeu-se!.

dilluns, 15 de setembre del 2008

TURISME EN MIRAVETE DE LA SIERRA (TERUEL)...UNA CAMPANYA DE PUBLICITAT, MOLT BONA!

Ahir a les notícies de Tele 5, vaig descobrir una campanya de publicitat molt bona que han fet d'un poble menudet de Teruel, Miravete de la Sierra (12 habitants), per donar a conéixer el poble i per recaptar fons per restaurar l'església. Cadascun dels seus 12 habitants, s'han convertit de la nit al matí en "estrel.les" de la publicitat...i fins i tot la campanya inclou la venda per internet, de ninotets amb les cares dels 12 habitants...Reialment, molt encertada la campanya...


Si voleu més informació, clickeu ací: MIRAVATE DE LA SIERRA.

NICO TEROL GUANYA A INDIANAPOLIS

El bocairentí Nico Terol va aconseguir ahir la primera victoria de la seua carrera al mundial de motociclisme, al gran premi d'Indianapolis (als EEUU) en la categoria de 125 cc.

Després de protagonitzar un emocionant mà a mà amb el català Pol Espargaró, Terol es va adjudicar el triomf després que la cursafora suspesa per la pluja, a sis voltes del final. L'alemany Stefan Bradl va ser tercer.