dimecres, 30 de desembre del 2009

DIUMENGE 3 DE GENER: PRELUDI FESTER



El proper diumenge 3 de gener, s'enceta el cicle fester de les Festes de Moros i Cristians a Sant Blai, en l'any del 150 aniversari dels Moros i Cristians. La cita serà a les 18.30 de la vesprada, al Teatre Avenida, amb l'acte del PRELUDI FESTER. Presentat pel membre de la Filà de Marrocs, Javi Cantó Vañó, l'acte tindrà dues parts diferenciades. A la primera part es projectarà l'audivisual 150 ANYS DE MOROS I CRISTIANS A BOCAIRENT, realitzat per FESTASA per a l'Associació de Festes de Sant Blai. Al descans d'entregaran els premis dels concursos de Fotografia, de Pericana i del cartell anunciador de festes. A la segona part, la companyia de teatre del Casal Fester de Sant Jordi d'Alcoi, posarà en escena el sainet: LES CASSUSSES DEL REI MAGO.
La taquilla estarà oberta a partir de les 17.00 hs.

LA FILÀ DE MOROS MARINOS, PRESENTA EL LLIBRE "AMETLA, FARINA I OLI"



El proper Dissabte dia 2 de Gener, i dintre dels actes conmemoratius del 150 Aniversari dels Moros i Cristians a Bocairent, La Filà de Moros Marinos farà la presentació al seu maset, del llibre receptari de dolços titolat "Ametla, Farina i Oli".
Aquest llibre ha estat un gran repte per a la filà i en ell s'ha posat molta il.lusió i molt de treball, comptant a l'hora de la seua el.laboració, ja que ha comptat amb l'ajuda de molta gent que s'ha involucrat en el projecte: Sergi Gómez, Juanjo Alcaide, fent una portada de luxe, Vicent Ramón Pascual, que ha maquetat el llibre, l'AFB (Associació Fotogràfica de Bocairent) que ha fotografiat els dolços, , les panaderies de Salvador Cantó, Francisco Colomer i José Calatayud, la pastisseria Gràcia, Mª Amparo Reig i Mercedes Castelló, el.laborant els dolços, i la Presidenta dels Moros Marinos, Carmen Domènech.

La presentació serà a les 20:45 hores a la seu del Maset dels Moros Marinos (C/ Sant Agustí - Bocairent).
No es perdeu esta cita amb la gastronomia festera...de veritat que paga la pena.