divendres, 29 de maig del 2009

...PERQUÈ TOTA PEDRA FA PARET...AJUDEM A PAGAR EL MONESTIR!


DONATIUS MONESTIR BOCAIRENT: 2100-1473-78-0200097429
La Comissió Pro-Monestir i la Parròquia de Bocairent, han llançat una campanya informativa i de captació de col.laboradors per intentar fer front al pagament de la compra del Monestir-Conventde Ntra. Sra. dels Dolors i dels Sants Reis Mags de Bocairent. A este futllet informatiu que s'ha repartit per totes les cases del poble i que a més a més està enviant-se per correu electrònic i del que se'n han fet resó els diaris Las Provincias i Levante-EMV, a més de Canal 9, s'intenta explicar a tothom en quina situació està ara mateix el Monestir i sobretot la situació econòmica pel que fa a la seua compra.

No estem en un bon moment econòmic i això està molt clar, però potser ara més que mai, al menys els que creiem o hem cregut en este tema i en este projecte, hem de fer un intent per tirar endavant.

Amb tot, moltes gràcies a tots, al menys per haver llegit el comunicat i la sol.licitut de col.laboració. Tota ajuda per poca que siga, serà ben rebuda.

dimecres, 27 de maig del 2009

EL GOVERN AMPLIARÀ EL PERMÍS DE PATERNITAT


Segun han informat els mitjans de comunicació durant el dia de huí, el govern central estudia ampliar el permís de paternitat, des dels 15 dies que hi ha actualment, fins les 4 setmanes. La proposta, comptarà amb el recolzament dels diputats de CIU. Es preveu que este canvi, que beneficiarà els homes que siguen pares, entrarà en vigor a principi de 2011. D'esta manera, el primer mes de paternitat, els homes podran gaudir més del fet de ser pares.

COMENÇEN LES OBRES DE RESTAURACIÓ DEL LLAVADOR "DE LA BASSETA" (AL C/ ALJUB)


L'Ajuntament de Bocairent ha iniciat ja les obres de restauració i rehabilitació integral del Llavador "de la basseta" (al carrer Aljub). Este que és l'únic llavador que conserva Bocairent dintre del nucli urbà, recuperarà prompte el seu esplendor, amb uns treballs que li donaran al llavador i a l'espai al que es troba, un encant més que especial, dintre del Barri de la Mare de Déu dels Desemparats.

EL BARÇA: CAMPIÓ DE CAMPIONS! ENHORABONA A TOTS ELS BARCELONISTES


Esta nit, a la final de la Champions League (Copa d'Europa de tota la vida), el Barça ha donat tot un recital de futbol al món sencer. Als 10 minuts del partit, amb el gol d'Etoo ja havia esborrat del camp al totpoderós Manchester United. Durant tot el partit només hi ha hagut un equip que ha meravellat amb el seu joc, tanmateix com ha fet a la lliga espanyola i a la Copa del Rei. Davant això, els que ens agrada el futbol, només podem "llevar-nos el sombrero" i felicitar a tot el barcelonisme, però sobretot a Pep Guardiola, un gran del fútbol, primer com a futbolista i ara com a entrenador.

De pas, un missatge per a Florentino i tot el madridisme: cal agafar exemple del que ha fet enguany el Barça...i donar-se compte que no cal anar tirant de talonari. Cal pensar més en la gent de la pròpia casa, a l'hora de muntar un gran equip.


Enhorabona al Barça i a tots els seus seguidors i seguidores!.

dimarts, 26 de maig del 2009

UN CARTELL DE VICENT RAMON, ANUNCIARÀ LA FIRA DE JULIOL DE VALÈNCIA D'ENGUANY


El passat dilluns 18 de maig, es va fallar el concurs de cartells anunciadors de la fira de Juliol de València, a la Galeria del Tossal, resultant guanyador el cartell presentat baix el lema "La Grupa" dissenyat pel bocairentí Vicent Ramon Pascual i Giner.
Cal destacar que és la tercera vegada que Vicent Ramon obté el Primer Premi a este concurs (les anteriors edicions van ser els anys 2006 i 2008).
El Primer premi està dotat amb 3.000 €. El Jurat, presidit pel Regidor de Festes i Cultura popular de l'Ajuntament de València, Félix Crespo i format per l'artista Ramón Miralles Boscá i els dissenyadors gràfics David Cercós Pallarés i Didac Ballester Serrano, actuant com a secretari Juan Vicente Castell Esteve.
Davant la qualitat dels treballs presentats el jurat va decidir atorgar per unanimitat una Menció d'Honor en la categoría general al cartell presentat baix el lema "Mare i Xiqueta" de Borja Bonaque Alandi.
Des d'este blog felicitem novament el nostre paisà i amic Vicent Ramón, per este nou èxit i li desitgem molts més èxits professionals. Enhorabona!.