dijous, 5 de març del 2009

TORNA EL PAS DE L'HORT...ENGUANY EN VALENCIÀ I EN DOS DIES


La Tradicional Representació Bocairentina de la Passió i Mort de Jesucrist: "El Pas de l'Hort", torna als carrers de Bocairent, després de tres anys. Per primer any, es representarà íntegrament en valencià i com en les altres ocasions, comptarà amb la participació d'actors i actrius amateurs de Bocairent, en total més de cent, a més de tots els muntadors de decorats, escenaris, efectes especials, etc... Dirigit per José Vicente Albero, el Pas de l'Hort es representarà enguany en dos dies: Dijous i Divendres Sant, perquè no acabe com altres anys a la matinada i per facilitar així una major afluència de públic.

En el meu cas, interprete com en la darrera ocasió un xicotet paper: el deixeble Simó.

Esteu tots convidats a esta representació!.

A tots els que la fan possible: l'enhorabona anticipada!.

dimecres, 4 de març del 2009

DIVENDRES 6 DE MARÇ: JORNADA "ESPERANÇA EN TEMPS DE CRISI"

El proper divendres 6 de març, a les 20.00 hs. i a l'Aula Magna del Patronato (Bocairent), organitzat per la Parròquia de l'Assumpció de Nostra Senyora i per Càritas Parroquial de Bocairent, tindrà lloc la Jornada "Esperança en temps de crisi", amb el següent programa:

20.00 hs. - Inauguració de la Jornada.

20.10 hs. - Ponència "Esperança en temps de crisi", a càrrec de la Sra. Concha Guillén Paredes, directora de Càritas Diocesana. Presenta: Sra. Mònica Gómez.

20.40 hs. - Taula Redona: Moderada per la Sra. Berta Molina.

- Serveis Socials de l'Ajuntament de Bocairent, a càrrec de la Sra. Carmen López (Regidora de Serveis Socials) i Asunción Bolinches (Tècnic de Serveis Socials).

- Centre de Dia de Bocairent, a càrrec de la Sra. Carmen Doménech, de l'Associació AFAB.

- Parròquia de Bocairent, a càrrec de la Sra. Mª Ángeles Sempere, coordinadora de l'Àrea de Testimoni.

- Unitat de drogodependències de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, a càrrec de la Sra. Loreto Belda.

21.45 hs. - Cloenda

dilluns, 2 de març del 2009

DIJOUS 5 DE MARÇ: 11 ANYS A VALÈNCIA TERRA I MAR


Dijous 5 de març, compliré 11 anys treballant a Turisme de la Diputació de València. Primer al Servei de Turisme de la Diputació (Imelsa) i ara al recentment constituit Patronat Provincial de Turisme "València, Terra i Mar"...Lluny queda ja aquell jove de 24 anys que començava a desplaçar-se a València cada dia (cotxe fins Xàtiva i d'allí tren fins València)...Once anys després, continue amb la mateixa combinació i al mateix lloc de treball.

A tots els que han estat i encara estan: gràcies. A tots els que han estat i ja no estan, gràcies també. A tots els que he conegut durant estos 11 anys, gràcies, perquè entre tots he aprés molt.

Espere poder celebrar-ne molt més i que puguem seguir junts per molt de temps tots els que estem al Patronat Provincial de Turisme "València, Terra i Mar".

diumenge, 1 de març del 2009

ANIVERSARI FELIÇ!


Hui hem celebrat l'aniversari de ma mare, en família i com toca amb un bon dinar de germanor. Net, netes, nebots i nebodes, fills, gendre, nores, cunyats, germana, etc...tota la família al complet, per celebrar els 63.
Moltes felicitats...i a per molts més!.
(P.D. a la foto no eixien els més xicotets...estaven dormint.)