dissabte, 13 de setembre del 2008

“AIXÍ FUNCIONEN ELS GUALS A BOCAIRENT”


Desprès de reiterades queixes durant molts anys a l’Ajuntament de Bocairent, per la falta de serietat amb els guals de la Plaça de Joan de Joanes, aquestes darreres setmanes, a conseqüència de les obres de l’accés a la plaça de l’Ajuntament, hem arribat a un punt que, com podeu vorer a les fotos, sobren les paraules.

Des d’aquest Bloc, els veïns de la Placeta de Joan de Joanes que tenim guals permanents, volem donar a conèixer el nostre mal estar, ja que ningú no fa cas del nostre problema.

Estem farts de fer de Policies, buscant de bar en bar els propietaris dels vehïcles mal estacionats.

divendres, 12 de setembre del 2008

DIUMENGE 14, TORNA L'ALQUERIA BLANCA

Este diumenge torna per fi la sèrie de Canal 9 L'ALQUERIA BLANCA, sense cap dubte el millor programa de Canal 9 en molt de temps...i torna carregat de sorpreses, nous personatges, intrigues, amors,...confrontació entre els Falcó i els Pedreguer...amistats com les de D. Cipriano i el Tio Pep, personatges entranyables com D. Miquel (l'Alcalde) o Tonet, i moltes coses més...No es perdeu l'inici de la nova temporada de L'ALQUERIA BLANCA.
Si t'interessa saber més sobre esta sèrie, clica ací: ALQUERIA BLANCA.

INAUGURAT EL "MASET FERRERO", AMB UNA FESTA

La nit del dijous 11 de setembre, passarà a la història local, com la nit a la que més famosos s'han concentrat a Bocairent, per m2. L'Hotel Ferrero, va acollir una festa d'inauguració del "Maset Ferrero", la nova instal.lació que s'incorpora al complexe de luxe de l'Hotel Ferrero, a Bocairent, on estava el Maset de Ginet. A l'Hotel i tots els seus serveis, s'incorpora ara una carpa dotada amb els millors i més complets serveis i amb accés i parking diferenciat de l'hotel, preparada per a celebracions, convits multitudinaris i convencions. Amb el nom de "Maset Ferrero", Bocairent i tota la zona compten amb un lloc molt gran i confortable per a les celebracions més diverses, en un paratge molt acollidor. A la festa d'inauguració hi havia convidades 700 persones, moltes d'elles representatives del món de l'esport, l'empresa privada i la política, entre d'ells, el pilot Sete Gibernau, el tenista David Ferrer, alguns futbolistes, etc...L'acte va estar presidit per l'Honorable Consellera de Turisme, Dª Angélica Such, per l'Alcalde de Bocairent En Josep Vicent Ferre Domínguez i el propi Juan Carlos Ferrero, propietari de l'hotel i el Maset Ferrero.

El proper 3 de novembre, el Maset Ferrero, acollirà la celebració del Ier Concurs de Cuina de Caça i Bolets Vila de Bocairent.

Més informació sobre l'hotel, clica ací: HOTEL FERRERO.

diumenge, 7 de setembre del 2008

UNA ALTRA VISIO DE FLORÈNCIA...






Ací vos deixe un recull d'algunes de les fotos genèriques que he fet durant el viatge...hi ha moltes més i no estan totes les que són, però sí que són totes les que estan...Espere que vos agraden...