divendres, 22 d’agost del 2008

MARIANO COMPLEIX 47 ANYS...FELICITATS


L'amic Mariano Ferre Silvestre, complia el dia 20 d'agost, última nit de dansetes, el seu 47 aniversari. Moltes felicitats al nostre amic i membre de Festasa i a un dels bloggers més actius de Bocairent, que té en el seu un dels blocs més visitats a diari pels bocairentins. Moltes felicitats, encara que amb retràs i que ho celebre amb molta alegria junt la seua família.


P.D. Ja volguera jo i molts més, quan estar tan jove i ser tan actiu com tú Mariano. Continua amb la teua tasca, nosaltres sí que t'ho agraïm.

dijous, 21 d’agost del 2008

TRAGÈDIA A BARAJAS: A LA MEMÒRIA DE LES VÍCTIMES DE L'ACCIDENT


Un desgraciat accident en el dia d'ahir, a l'aeroport de Barajas ha deixat més de 150 víctimes dels passagers i tripulació d'un vol de la companyia Spanair, que tenia que volar a Las Palmas. L'avió es va encendre i la majoria dels que viatjaven a l'avió van morir a l'accident.

A la memòria de totes les víctimes, en recolzament de totes les famílies afectades per esta tragèdia i en senyal de condol, a este bloc lluirà durant uns dies un llaç negre, en record de totes les víctimes i com a respecte a totes elles, als seus familiars i als ferits que han aconseguit salvar la vida en mig d'este vertader infern.