divendres, 15 d’agost del 2008

RECULL DE CITES...QUE NO ESTAN GENS MAL

"L'única manera de descobrir els límits de lo possible és aventurar-se un poc més enllà d'ells, cap a l'impossible".
Arthur C. Clarke
"Amics són aquells extranys sers que ens pregunten com estem i s'esperen per sentir la contestació".
Ed. Cunningham
"Sempre hi ha una mica de locura en l'amor. Però sempre hi ha també una mica de raó en la locura".
Friedrich W. Nietzsche
"La diferència entre la literatura i el periodisme és que el periodisme és il.legible i la literatura no és llegida".
Oscar Wilde
"L'amor autèntic, l'amor ideal, l'amor de l'ànima és el que tan sols desitja la felicitat de la persona amada, sense exigir-li la nostra pròpia felicitat".
Jacinto Benavente

DEL 15 AL 20 D'AGOST, DANSETES A BOCAIRENT

Esta nit començen les tradicionals Dansetes, pels carrers i plaçes del poble. Sis nits que serviran de preparació a les Nits de Danses i també perquè aquells i aquelles que ja no eixen al rotgle, principalment per motius d'edat, puguen "matar el cuquet" i ballar almenys una rodà de les dansetes. Començen com de costum a la Placeta de Joan de Joanes. Demà dissabte, al carrer Tribunal de les Aigües (a les 20.30 hs.) i després el Concert-Homenatge a Paco Muñoz a les 23.00 hs. a la Plaça de Bous, diumenge al carrer Mestre Serrano, dilluns 18, al Plà de Santa Bàrbera, justament a l'era de l'Ermita i Mas de Santa Bàrbera, amb repartiment de timó granisat i dolços als assistents i amb cucanyes durant el descans. Dimarts 19 d'agost, es traslladaran al Carrer de Rei En Jaume, per tancar el cicle d'enguany com és costum també, a la Placeta de Sant Vicent el dia 20 d'agost, enguany per primera vegada amb el concurs de fanalets de meló.
Així doncs, s'enceta ja el compte enrere per a les Festes a Sant Agustí, no oblideu, que dilluns 18 d'agost, a les 19.30 hs. començarà el Novenaria a Sant Agustí.

dimarts, 12 d’agost del 2008

16 D'AGOST: CONCERT D'ACOMIADAMENT DE PACO MUÑOZ, A BOCAIRENT

Tots els habitants de la Vall d’Albaida i de comarques veïnes podran acomiadar-se de Paco Muñoz el pròxim 16 d’agost a la Plaça de Bous de Bocairent. El cantautor valencià oferirà un del seus últims concerts en la localitat on va viure durant uns anys i on va fer una gran tasca al Patronato i a la Parròquia de Bocairent.
En este concert d'acomiadament, l'amic de tots, però sobretot dels més menuts a qui ha dedicat gran part de les seues cançons i els seus recitals, repassarà alguns del temes més populars de la seua llarga trajectòria, que abasteix més de 30 anys, i del seu últim treball “La meua terra”. Els bocairentins, tinguerem a més a més la sort de poder comptar amb la seua col.laboració durant la proclamació de les Clavariesses l'any 2006, també a la Plaça de Bous, on poguerem gaudir d'algunes de les cançons que més ha cantat al llarg de la seua trajectòria, entre d'elles "Serra Mariola", que corejaren els presents a l'acte. A més a més, els Majorals de Sant Agustí, tinguerem la sort de compartir amb ell aquella vesprada-nit i sopar amb ell i la seua dona al Maset dels Marrocs, on poguerem comprovar l'enorme talla humana i artística de Paco Muñoz, a qui ara retrà el poble de Bocairent un sentit i merescut homenatge.

Des d'ací vos anime a totes i a tots, a gaudir d'este concert el proper 16 d'agost. Recordeu, que les dansetes d'eixa nit, començaran a les 20.30 hs., al C/ Tribunal de les Aigües, perquè tothom puga anir-hi al concert.

BOCAIRENT
DISSABTE 16 D’AGOST 2008
A LES 23:00 HORES
PLAÇA DE BOUS