dimarts, 11 d’agost del 2009

ENGUANY: DANSETES A SANT JAUME

Seguint amb la iniciativa dels Majorals de St.Agustí de traslladar cada any una nit les dansetes a alguna partida del terme de Bocairent, enguany les dansetes arriben a les immediacions de l'Ermita de Sant Jaume. Durant les dansetes, hi haurà timonet granitzat i dolços per al públic i al descans hi haurà cucanyes per als xiquets.
Sense cap dubte una bona oportunitat per assaborir d'una manera diferent les nostres costums i tradicions. Vos anime a tots a pujar a peu a Sant Jaume i participar-hi d'esta nit de dansetes.

"NO BESES, NO DES LA MANO, DÍ HOLA"


El col.legi de metges de Madrid, ha encetat una campanya de prevenció de la Grip A, penjant a la seu del col.legi una pancarta de grans dimensions amb el lema "No beses, no des la mano, dí hola". Els que som considerats "ariscos", per ser poc "besucons", ho tindrem una mica més fàcil que la resta...


Bromes a part, sembla que ens espera un hivern amb molts contagis d'esta grip...Espere de veritat que s'enganyen les previsions i sobretot, que si es complixen, no hi haja morts.


LA GRANITZADA DEL DIUMENGE, FA MALBÉ LES COLLITES AL TERME DE BOCAIRENT


La forta granitzada del passat diumenge al migdia al terme de Bocairent, ha fet malbé les collites del camp. A més de la part de la collita que ha arruinat per la pedregada, part de la collita d'olives, ametles i d'altres fruits han anat a terra. La campanya vinícola de l'Alboret, també s'ha vist afectada i la producció d'enguany no serà l'esperada.

Pel que fa a l'oliva, moltes olives han caigut a terra i d'altres han quedat ferides.

Les hortalises també han patit pèrdues per esta pedregada, a més de la fruita de temporada.