diumenge, 11 de gener del 2009

SOL RADIANT EN EL DIA DE LA PUBLICACIÓ

Després que el mal oratge propiciara l'ajornament fins hui 18 de gener, de l'acte de la Publicació. a l'hora prevista hi ha hagut l'esmorzar de germanor al Maset dels Moros Marins i després per les immediacions de la seu de la Junta de Festes, s'ha pogut respirat l'ambient de Publicació, amb el públic espectant i amb la venda del Llibre-Programa de Festes 2009.
Amb un inici ple se sentiment i en mig d'un silenci, després d'esclatar en l'aire les nou "salves" que anunciaven l'inici de la Publicació, l'A.U.Musical Bocairent ha començat a interpretar un pasdoble, mentre els caps d'esquadra: Mati Ferre i Blai Molina (per la filà de Mosqueters), han començat a marcar el pas de les respectives esquadres.
Molt de públic durant tot el recorregut i un gran ambient de festa, que s'ha vist incrementat sobre tot a l'Avda. Sant Joan de Ribera i des de la Residència fins la Plaça (trajecte al que s'han incorporat els dolçainers de l'Aljub, per interpretar primerament la marxa cristiana La Rosa i el Drac, i després les marxes mores Sargento Majora i Abenserraig).
La desfilada ha acabat a la Plaça de l'Ajuntament, amb els caps d'esquadra (de la Filà de Moros Vells), han girat les esquadres davant la porta de l'Ajuntament, en mig dels aplaudiments de la Corporació Municipal i Junta de Festes.
Al remat un matí impresionant per a tots els que hem tingut la sort de participar-hi desfilant a la Publicació.
L'enhorabona a l'A.U. Musical Bocairent i als Xirimiters de l'Aljub per les peçes que han interpretat i l'enhorabona també a les caporals i caps d'esquadra que han pres part a la Publicicació, filaes de Mosqueters i Moros Vells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada