divendres, 1 de maig del 2009

UNA ALTRA VEGADA, ELS IMPRESENTABLES DE SEMPRE!


De nou els amics de la cultura de la incultura han fet malbé elements del mobiliari urbà del nostre poble. Esta vegada estan fent malbé la nova senyalització turística que l'Ajuntament està col.locant als momuments i emplaçaments turístics més importants del poble. A la foto, podeu vore la senyal explicativa que hi ha a la porta de la Plaça de Bous, com l'han ratllada i han fet saltar la protecció que té (plastificat especial). Està demostrat que hi ha una colla d'impresentables que mamprenen tot el que se'ls antoixa i ho fan malbé, amb la única intenció de trencar, estropejar i deixar la seua petjada d'incultura per tots els llocs per on passen.


Per favor, ja hi ha prou!. Deixeu-nos estar ja d'una vegada i guardeu per a les vostres cases eixes ànsies incontrolades de fer mal a tot allò que vos envolta. Volem un poble sense gamberrisme, volem un poble sense impresentables!.

2 comentaris:

  1. Javi tens molta raó en fer aquesta denuncia pública, l'únic que afegiria, es que a banda de gamberros i impresentables, son uns fills de mala mare i uns cobards, ja que s'amaguen i fan aquestes coses quan no hi ha ningú al davant. Si realment foren homens de veritat, no s'amagarien.

    ResponElimina
  2. Malauradament, és una "costum" que abarca molts pobles de la Comunitat.
    Sol·lució: educació.

    ResponElimina