divendres, 26 d’octubre del 2007

IMPRESENTABLE!!!!

El passat 7 d'octubre, una xica ecuatoriana de 16 anys, que viatjava en tren des de Barcelona fins un barri perifèric de la ciutat Comtal, patia les brutals agressions d'un jove, que la va insultar amb expresions com "zorra" i "inmigrante de mierda", sense deixar de parlar amb el mòbil, va quedar enregistrada a la càmera de seguretat del tren. La seua emisió als informatius de les TV ha causat un gran impacte a l'opinió pública, tant espanyola com equatoriana. L'agressor, li va tocar un pit, li va pegar una patada a la cara i una punyada a la boca.
La pròpia ministra d'afers extrangers d'Ecuador ha manifestat que "la xenofobia y el racismo son taras de nuestra civilización que deben ser erradicadas”. Les condemnes per part dels polítics espanyols i per la pròpia societat no s'han fet esperar, en un episodi que esta vegada ha eixit a la llum, però que desgraciadament encara segueix donant-se en ocasions a Espanya.


Sembla que este "personatge", l'agressor, excusava el seu comportament en que havia begut...Ni begut, ni drogat, ni sota cap excusa es pot tolerar que cap persona, puga agredir a altra persona, per ningún motiu i molt menys per raons de religió, de color de la pell ni per qualsevol altra raó. Som ciutadans del món...i això no hi ha que oblidar-ho mai. Tots tenim els mateixos drets...almenys així deuria de ser.

No permetam conductes com esta i d'altre tipus, que en res ajuden a la multiculturalitat, ni a la convivència, ni al benestar ni al progrés dels pobles i les nacions.


Amb el racisme: TOLERÀNCIA CERO.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada