diumenge, 10 de maig del 2009

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LES CELEBRACIONS DE LA FESTA DE LA MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS (BOCAIRENT)




Novament els actes organitzats amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats a l'Ermita i Barri de Bocairent, han gaudit d'una gran afluència de devots i devotes i de visitants durant tot el dia. A les 8 del matí, amb l'acompanyament musical dels xirimiters i tabaleters de l'Aljub, hi ha hagut diana pels carrers del barri, amb disparada de coets i tronadors. Després a les 9.00 hi ha hagut la missa, seguida de la processó pels carrers del barri i el cant de l'Himne de la Mare de Déu (música de Juan Calatayud i lletra de Vicente Ferre Colomer -D.E.P.). Amb una gran afluència de públic, els actes han continuat amb l'esmorzar popular a la Placeta de Sant Tomàs i l'acompanyament musical de la Rondalla de l'Assoc. de Jubilats de Bocairent, a més a més del ja tradicional "rasca-rasca" amb premis per als assistents. Durant tot el dia, l'Ermita ha estat rebent un goteig permanent de visites, que a més a més han pogut gaudir de l'Exposició "Bocairent: estampes d'ahir", una col.lecció de postals i fotos antigues de Bocairent, de Pepe Llorca Casasempere. L'exposició es va inaugurar la nit del dissabte 9 de maig, amb assistència de veïns i veïnes i amb l'assistència de l'autor de l'exposició i de la Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Bocairent.


Dilluns 11 de maig comença el tradicional novenari a l'Ermita, cada dia a les 19.00 hs., seguit cada dia d'un sorteig entre els assistents de detallets d'iconografia de la Mare de Déu. Dilluns també comença l'ultim tram de les obres de Rehabilitació de la segona fasse del Barri Medieval, en el que respecta al Barri de la Mare de Déu dels Desemparats, que finalitzaran a este barri amb la feliç notícia de la restauració del Llavador de l'Aljub, que escometrà en breu l'Ajuntament de Bocairent.


Diumenge 17 de maig, a les 18.30 hs. i a la Placeta de Joan de Joanes, tindrà lloc el Concert Extraordinari de la Festa de la Mare de Déu dels Desemparats, a càrrec de la Banda Jove de l'Associació Unió Musical Bocairent, sota la direcció de José Fermín Blay Pons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada