dimecres, 14 de novembre del 2007

25 DE NOVEMBRE: DIA INTERNACIONAL PER L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES


En el que portem d'any, 68 dones han mort a Espanya, assassinades per homes (marits, parelles sentimentals o ex-parelles). El proper 25 de novembre es celebra el dia internacional per l'eliminació de la violència contra les dones.

" l'home que alça la mà una vegada a una dona, possiblement no serà la última vegada que ho fassa".

Per això, cal que entre tots acabem amb tot tipus de violència contra les dones, no sols la física que moltes vegades acaba amb la vida d'algunes dones, sino també contra la violència d'altre tipus: insults, violència psicològica, abusos, etc.


Ja hi ha prou!. No a la violència contra les dones. No a la violència de gènere.

dimarts, 13 de novembre del 2007

2 RESTAURANTS DE BOCAIRENT PREMIATS AL CONCURS D'ARRÒS AMB BLEDES (LLÍRIA)


Dos restaurants de Bocairent varen estar premiats al Concurs d'Arròs en Bledes, organitzat per l'Ajuntament de Llíria a esta població del Camp del Turia, que es va celebrar el passat dilluns 12 de novembre. Tot i que el primer premi el va obtindre el restaurant de Nàquera El Rossinyol, el tercer premi el va obtindre el restaurant El Cancell de Bocairent, pels seu arròs en bledes. En la modalitat dels postres (el.laborats amb carabassa necessàriament), el primer premi el va obtindre el restaurant Casa Granero (Serra) i el segon premi el Restaurant El Riberet (Bocairent).

El jurat va estar format per prestigiosos crítics gastronòmics, restauradors profesionals i periodistes de prestigi.

"L'AUELO TONI", EL NOSTRE AVANTPASSAT ALS SUAVOS




A la foto d'este grup de Suavos, el que apareix a la part de baix (a la dreta) és el tio Toni de l'Alboret (m'auelo Toni), que va ser Suavo fins que es va casar. Ara el meu germà Toni, des de fa uns anys ha seguit l'exemple de l'auelo. Esta foto la publique al blog a la seua memòria i a la de la meua "auela" Francisca.

diumenge, 11 de novembre del 2007

DESFILADA DEL 375 ANIVERSARI DEL PATRONASGUE DE SANT BLAI: ÈXIT NOTABLE




















La desfilada extraordinària amb motiu del 375 aniversari de la proclamació de St. Blai com a patró de Bocairent ha resultat tot un èxit, tant organitzatiu com de participació: festeres, festers i públic (molt de públic pels carrers del recorregut, aplaudint les esquadres, dos de cada filà). Tot un èxit, en una magnífica vesprada i com a colofó a un cap de setmana replet de celebracions que han donat a l'efemèride la importància que té. I és que 375 anys no es complixen tots els dies. L'enhorabona a tots i a totes els que han format part en algun dels actes de la celebració i al públic que ha acompanyat els festers durant la desfilada i durant els actes que van tindre lloc ahir per la vesprada. L'enhorabona també al grup de Teatre l'Arcà, per la representació de l'elecció de Sant Blai com a patró pel procés d'insaculació popular i als tabaleters de l'Aljub pel passacarrer de les caixes.

Ara, a preparar ja les festes a Sant Blai 2008, que ja les tenim ahí.