dijous, 22 de gener del 2009

BOCAIRENT PRESENTARÀ LA SEUA OFERTA TURÍSTICA A FITUR (MADRID)


Del 28 de gener al 1 de febrer, es celebra una nova edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid FITUR. Un any més, Bocairent estarà representat a esta important fira, dintre de l'stand del Patronat de Turisme València Terra i Mar, de la Diputació de València. De la nostra comarca, tindran també presència a este stand Ontinyent i Albaida.

La campanya de promoció que inicia el Patronat de Turisme a FITUR és: "PROVINCIA DE VALENCIA, TANTO Y TAN CERCA".
Bocairent comptarà amb un espai expositiu dintre d'este stand, al que mostrarà tant als professionals del sector com al públic en general els atractius turístics del municipi i també l'oferta hostalera i d'allotjaments i l'oferta complementària: senderisme, vols en globus, excursions a cavall, rutes guiades, etc... Cal recordar que així mateix, Bocairent presentarà a FITUR la recentment obtinguda certificació Q de Qualitat Turística de la Tourist Info Bocairent. Amb esta certificació, l'Oficina de Bocairent es converteix en la primera i única de l'interior de la província de València que té esta certificació.

NOU HOTEL A BOCAIRENT



Hotel Rural Sant Isidre

Pol. 18, Parcel.la 21.

Coordenades: 38.734151 -0,678577

Telèfon: 962351277

Web: http://www.ruralgest.net/


Capacitat: 50 plaçes.

Tipus de lloguer: 5 Apartaments i Habitacions

Hotel Rural Sant Isidre es troba situat al terme municipal de Bocairent, molt a prop de l'accés a la Població de Banyeres de Mariola. Està emplaçat a un mas tradicional valencià del S. XIX.

diumenge, 18 de gener del 2009

JOSÉ ASENSIO MOMPARLER HOMENATJAT PELS ESPANYOLETOS, AMB MOTIU DEL SEU 50 ANIVERSARI COM AMBAIXADOR CRISTIÀ




Dissabte 17 de gener, festivitat de Sant Antoni, la Filà d'Espanyoletos (presidida per Damian Sánchis), li va oferir un merescut homenatge a José Asensio Momparler "Pepe Villalta", amb motiu del seu 50 aniversari com a Ambaixador Cristià. A l'acte d'homenatge es van sumar també la Filà de Moros Marins (a la que va pertànyer durant alguns anys Pepe), l'Ajuntament de Bocairent amb l'Alcalde al capdavant i la Junta de Festes, amb el seu president com a màxim representant. L'acte va estar presentat per l'espanyoleto Rafael Molina i va estar dividit en dues parts: a la primera part, es va projectar un audiovisual preparat per la família de l'homenatjat i per la Junta de la Filà d'Espanyoletos, amb locucions de la filla de Pepe, Núria Asensio Azorin. A la segona part, tant l'Ambaixador, com la seua dona Maruja Arozín, van presidir l'acte damunt l'escenari, i van rebre distints regals per part de la família, la Junta de Festes i l'Ajuntament, la filà d'Espanyoletos i la filà de Moros Marins. L'acte es va rematar magníficament amb la interpretació d'una part de l'ambaixada, fent Pepe el seu paper d'Ambaixador Cristià des de dalt de l'escenari, i des de la platea del teatre, feren el paper d'ambaixador moro quatre dels ambaixadors amb que ha compartit ambaixades Pepe "Villalta" durant estos anys: Teudiselo Puerto, José Vicente Albero, Pedro García i Ferran Vañó. Després, els ambaixadors moros li entregaren també un detall i hi hagueren els parlaments dels Presidents de la Filà d'Espanyoletos, de la Junta de Festes i de l'Alcalde de Bocairent.
L'acte el tancà les emotives paraules que va dirigir al públic el propi homenatjat, que arrancaren les llàgrimes de molts dels presents.
Finalitzat l'acte i acompanyats per l'A.U.Musical Bocairent, l'homenatjat, acompanyat per familiars i amics, filà d'Espanyoletos, capitans i presidents de les 9 filaes i Junta de Festes, es dirigiren al Maset dels Espanyoletos, on hi hagué un sopar de germanor i des d'on començaria després la desfilada fins el pont de Sant Blai i d'allí fins la Plaça de nou.
La nit es rematà amb una disco-mòbil al maset dels Espanyoletos.
L'enhorabona a Pepe per este merescut reconeixement al seu treball incansable i sacrificat durant estos 50 anys, així com a la seua dona i els seus fills, pel seu recolzament en tot.
L'enhorabona també al president dels Espanyoletos Damian Sánchis i a la seua junta directiva, així com a tota la filà per la magnífica organització de l'homenatge i de tot el que va seguir a l'homenatge: sopar, desfilada i festa.