divendres, 3 de juliol del 2009

DISSABTE 4 DE JULIOL: INAUGURACIÓ DE LA REHABILITACIÓ DEL LLAVADOR DEL CARRER ALJUB


Dissabte 4 de julio, s'inaugurarà oficialment la rehabilitació del Llavador del carrer Aljub, conegut pels nostres majors com el "Llavador de la basseta". Els treballs que han estat costejats per l'ajuntament de Bocairent, han finalitzat amb uns resultats dignes de resaltar. A les 20.45 hs. tindrà lloc un xicotet acte d'inauguració, al que presidit per l'Alcalde de Bocairent, la Comissió d'Ermita i Festes a la Mare de Déu dels Desemparats, hi col.laborarà recreant històricament el llavador i convidant els assistents a un resfresc: llimó i orxata.
Vos esperem a tots!, de veritat que paga la pena.

dilluns, 29 de juny del 2009

HA NASCUT DAVID BLAI LLOBREGAT ÁLVAREZ: NÚRIA I JOSÉ BLAS JA SÓN PARES

Acaba d'arribar a este món el xiquet David Blai Llobregat Álvarez. Núria i José Blas ja són pares...Enhorabona als pares, i a les dues famílies.

Festasa ja té el seu primer "xiquet"...

diumenge, 28 de juny del 2009

PRESENTAT EL LOGOTIP DEL 150 ANIVERSARI DELS MOROS I CRISTIANS DE BOCAIRENT




Ahir dissabte 27 de juny, a les 20.30 hs. i al Teatre Avenida, va tindre lloc la Presentació del Logotip del 150 aniversari de les festes de moros i cristians de Bocairent (obra del bocairentí Vicent Ramón Pascual Giner) i del programa de les celebracions d'esta commemoració. A la taula de ponents, hi participaren l'Alcalde de Bocairent, el President de la Junta de Festes, el Coordinador del Programa, el Vice-President de l'UNDEF i el propi Vicent Ramon. L'acte el vaig presentar jo, en condició de Cronista de l'Associació de Festes i membre de la Filà de Marrocs (filà portadora de la Relíquia de St. Blai a les festes de 2010). Els presidents de les nou filaes van rebre de mans de l'Alcalde i el President de la Junta de Festes, unes banderoles amb este logotip, per penjar-lo a les façanes dels masets. Així mateix, els presidents de l'A.U.Musical Bocairent, la Societat Musical Vila de Bocairent i els Xirimiters i Tabaleters de l'Aljub, també van rebre estes banderoles per a les seues seus socials. L'Ajuntament de Bocairent i la Parròquia, també reberen estes banderoles.

Els capitans de les filaes van ser obsequiats amb una botella d'herbero amb el logo commemoratiu i un programa de les celebracions. Després, acompanyats pels Xirimiters i Tabaleters l'Aljub, la comitiva es va traslladar fins la seu de la Junta de Festes, on es va desplegar a la façana un logotip de grans dimensions i hi va haver després un vi d'honor.
Tot i que la resposta del públic no va ser l'esperada, l'enhorabona a la Junta de Festes per la magnífica organització de l'acte.

(Les fotos que publique a esta nota, són de Santi Beneyto).

ALÇA L'ALETA, ELIMINATS A LA PRIMERA RONDA DEL FUTBOL 7


Divendres començaven al Poliesportiu Municipal de Bocairent les XXIV hores de futbol-7, amb una gran participació d'equips. Alça l'Aleta, l'equip degà de l'esport local, va tindre una participació en la seua línia, rebent entre els dos partits 21 gols i no marcant-ne cap...Tot i això, la participació del nostre equip va destacar una vegada més pel gran nivell d'esportivitat mostrat per tot l'equip i per l'il.lusió renovada cada any en fer esport i en competir, independentment dels resultats, que malauradament mai no ens acompanyen.


Ànims a tots els que formem este equip i a l'any que ve més...Tenim l'avantatge que som un equip "desitjat" per la resta d'equips al sorteig...Algo bò tenim, no? a més del bon ambient que regna sempre a l'equip i en l'esperit d'esportivitat que sempre demostrem.