dijous, 1 de gener del 2009

EL MÓN CRIDA STOP A L'OFENSIVA MILITAR D'ISRAEL A GAZA


El principals líders mundials, acomiadaven l'any 2008, demanant fermament l'alto el foc a Gaza per part d'Israel i un paper més actiu de l'ONU per posar fí a este sagnant conflicte. El món sencer ha cridat "stop", a les nombroses concentracions silencioses convocades les principals ciutats del món. Les cridades a un alto el foc immediat i durader a la Franja de Gaza i a favor d'un paper més actiu de l'ONU al conflicte, es varen multiplicar al darrer dia del 2008, després de quatre dies ininterromputs de bombardejos israelians que han causat ja més de 380 morts (civils) i 1.700 ferits. Israel està dificultant l'entrada de l'ajuda humanitària a la zona de Gaza.

diumenge, 28 de desembre del 2008

LA 1ª SANT SILVESTRE SOLIDÀRIA DE BOCAIRENT: TOT UN ÈXIT



Dissabte 27 de desembre, es va celebrar a Bocairent la 1ª Sant Silvestre Solidària, amb un èxit total tant de participació com d'òrganització. Amb una participació pròxima a les 300 persones i amb un molt bon ambient durant la celebració de la prova esportiva-festiva, hi va destacar la participació de públic de totes les edats. L'enhorabona a l'organització, de manera especial a Toni Garcia i a el Club d'Atletisme Vila de Bocairent. Enhorabona a totes les persones, entitats, associacions i empreses que van fer possible d'una manera o d'altra la celebració d'esta prova. De segur que la iniciativa tindrà continuitat en pròximes edicions.

Una representació de Festasa hi prenguerem part a la cursa: Paco, Mariano, José Blas, Blas, Juan i jo. Per a l'ocasió estrenarem samarreta negra amb el logotip de Festasa. Gatzara Tudell, amb dolçaina i tabals, va animar musicalment la cursa.

Després hi hagué timonet i dolços per als participants, preparat per l'Associació d'Ames de Casa. Per finalitzar hi va haver sortejos de regals (amb la venda de numerets per recaptar fons per a la causa solidària motiu d'esta cursa) i subhasta de samarretes d'esportistes d'èlit. Un servidor va pujar per la samarreta del tenista J.C.Ferrero. Hi havia també de Cesc Fàbregas, Albelda, Nico Terol i el cantant del grup Revolver.

(Les fotos publicades a esta notícia són de Mariano Ferre Silvestre. Si voleu vore més fotos de la Sant Silvestre, entreu al blog: mariano-bocairent.blogspot.com).