dijous, 6 d’agost del 2009

FIRA ITINERANT "TASTA LA DIPU" - UTIEL (DEL 7 AL 9 D'AGOST)

Des del divendres 7 fins el diumenge 9 d'agost, al Paseo de la Alameda (Utiel), es celebra una edició més de la Fira Itinerant TASTA LA DIPU. A la fira hi podreu trobar embotits, dolços i pà, mel, oli, formatges, orxata d'Alboraya, vins, artesania, informació turística...A més a més, hi podreu participar als sortejos de caps de setmana en allotjaments de la província de València, participar en un corcurs i aconseguir regals en directe, hi haurà també trenet turístic, visites guiades, menús gastronòmics especials,...
Horaris:

Divendres 7 d'agost: De 19.00 a 21.00 hs.
Dissabte 8 d'agost: D'11.00 a 14.00 i de 18.30 a 23.00 hs.
Diumenge 9 d'agost: D'11'00 a 14.00 i de 18.30 a 22.00 hs.
Organitza i patrocina: Patronat Provincial de Turisme "València Terra i Mar".
Ja saps si no tens plan este cap de setmana, apropa't a Utiel.

dilluns, 3 d’agost del 2009

HA MORT D.FILIBERTO LLOBREGAT BERNAT


Ahir diumenge 2 d'agost, per la vesprada, va morir a sa casa el capellà bocairentí D. Filiberto Llobregat Bernat. A l'edat de 86 anys i retirat ja, D. Filiberto era un capellà molt estimat a tots els pobles als que va exercir el ministeri sacerdotal.

El funeral serà huí dilluns 3 de'agost, a les 12.00 hs. a l'Església de Ntra. Sra. de l'Assumpció, de Bocairent. Els resos en sufragi de D. Filiberto, tindran lloc dimarts 4, dimecres 5 i dijous 6 d'agost, a l'Església del Monestir de Bocairent.


Descanse en pau.

JAUME BLAI SANTONJA ESPINÓS GUANYA EL CONCURS DE PASDOBLES DE BOCAIRENT




El jove compositor i percusionista bocairentí Jaume Blai Santonja Espinós, va guanyar ahir diumenge 2 d'agost el Concurs de Composició Festera "150 aniversari dels moros i cristians de Bocairent", a la modalitat de pasdoble. El concurs va tindre lloc a la Plaça de Bous de Bocairent i l'obra presentada per Jaume Blai sota el lema BOCAIRENT, va ser l'escollida pel jurat qualificador, com la millor obra presentada al concurs. El jurat el formaven tres prestigiosos compositors valencians: Pedro Joaquín Francés Sanjuán (Beneixama), Rafael Mullor Grau (Alcoi) i Vicent Pérez i Esteban "Coleto IV" (Albaida), a més de dos membres més: un designat per l'Ajuntament de Bocairent - Vicente Vicedo Domínguez, i un designat per l'Associació Festes Moros i Cristians St.Blai - Blai Belda Pastor. La secretària del concurs va ser la de l'Associació de Festes, Maribel Sirera Sanz.


El segon premi el va obtindre Miguel Angel Sarrió Nadal, amb el pasdoble presentat sota el lema GUST.



Cal destacar a més a més, que Jaume Blai Santonja Espinós va obtindre també el Premi a la millor composició d'un autor local.



L'Associació Unió Musical Bocairent, sota la direcció del seu director titular Josep Vicent Moltó García van oferir un magnífic concert, amb l'assistència de més de mil espectadors.