diumenge, 6 de gener de 2008

MON PARE, EL SEU AMIC TONI CERDÁ I MON TIO JERO: 50 ANYS DE FESTERSHuí s'ha celebrat al Teatre Avenida l'acte d'homenatge als capitans i festers amb 50 anys en actiu, entre els que han estat homenatjats per la filà de Marrocs: mon pare i el seu amic Toni Cerdà "Sabret" i per la filà de Mosqueters: mon tio Jero. Juntament amb altres 5 festers i amb els capitans han rebut un merescut homenatge, després d'haver escoltat un magnífic concert de música festera interpretat per l'A.U.Musical Bocairent. Ha intervengut com a Mantenedor, el Sr. En José Tomás Llavador, qui ha realitzat una intervenció molt bona, a la que l'urbanisme, la festa i la ciutat han centrat el seu discurs, al que ha elogiat "el bocairentinisme". Després al Maset dels Espanyoletos, s'ha continuat la festa amb el Dinar de Germanor Festera.
Diumenge 13 de gener, tindrà lloc la Publicació i eixirà a la venda el Programa de Festes de St. Blai.

75 ANIVERSARI HIMNE A BOCAIRENT...

Amb motiu de la celebració del 75 aniversari de l'Himne a Bocairent, que tindrà lloc el proper 2 de febrer, en el transcurs de l'acte d'hisada de les banderes i la moguda de Bandes, vos presente al blog, la última interpretació de l'himne, que ha tingut lloc este matí al finalitzar l'acte de l'homenatge als capitans i festers amb 50 anys en actiu. Interpretat per la A.U.Musical Bocairent i corejat pel públic. No està complet...però aneu fent goleta per al dia 2.
El dia 19 de gener, s'inaugurarà a la Sala d'Exposicions Joan de Joanes una exposició sobre l'Himne i els seus autors: Àngel Bernat i Julián Herrero, a més de sobre la figura del que fora promotor de l'himne, el President del Centre Valencianista de Bocairent, Joan Beneyto Bernácer. L'exposició està preparant.se conjuntament entre Josep Villarrubia Juan i Festasa, amb la col.laboració de les famílies dels tres homenatjats i amb el patrocini de l'Ajuntament de Bocairent.