dilluns, 15 de març del 2010

ÈXIT ORGANITZATIU I DE PARTICIPACIÓ A L'ASSEMBLEA NACIONAL DE L'UNDEF


Diumenge 14 de març es va celebrar amb un notable èxit organitzatiu i de participació l'Assemblea Nacional de l'UNDEF, al Teatre Avenida de Bocairent. Amb la participació de 45 delegacions acreditades (45 localitats que celebren festes de moros i cristians), esta ha segut l'assemblea més participativa de tota la història de l'UNDEF. A l'assemblea d'ahir es va formalitzar l'ingrés de la població de Banyeres de Mariola a l'UNDEF, després d'alguns anys als que no havia estat dins d'esta. A més a més es va anunciar que el proper any l'assemblea es celebrarà a Novelda.

Tots els actes celebrats: recepció delegacions, projecció audiovisual, concert de l'Aljub, desfilada, sopar, esmorzar, assemblea, visita turística per a acompanyants, degustació de dolços (filà Moros Marinos) i dinar de cloenda van se un autèntic èxit tant de públic com espectadors.

Des de l'UNDEF i les delegacions participants, s'ha felicitat l'Associació de Festes de Moros i Cristians St.Blai i l'Ajuntament per la magnífica organització.