dissabte, 23 de maig del 2009

ENCONTRE D'AQUARELISTES VALENCIANS A BOCAIRENT


Este dissabte 23 de maig, s'han juntat a Bocairent un gran nombre d'aquarelistes valencians, per pintar els racons i llocs del nostre poble. Tant el Barri Medieval, com l'Arc i la Plaça de l'Ajuntament, s'han anat omplint al llarg del matí d'artistes procedents de distintes poblacions de la Comunitat Valenciana, per compartir este dia i plasmar les seues visions particulars del nostre poble. L'encontre ha alçat molta espectació entre els bocairentins i curiosos, que han volgut comprovar de prop el treball d'estos pintors i pintores.


Enhorabona a tots per la iniciativa i pels treballs que han sabut plasmar cadascun.

NO HA POGUT SER: UN ANY MÉS ALÇA L'ALETA S'HA QUEDAT A LES PORTES DE LA FINAL


Un any més i ja en van...no sé quants, el nostre equip esportiu, Alça l'Aleta, que porta competint a les distintes modalitats locals des de 1988, s'ha quedat a les portes de la final de les 8 Hores de Bàsket del Patronato. Després d'haver guanyat 2 dels 3 primers partits, al partit al que s'ho jugavem tot, hem perdut novament contra El Pèndul (tota la vida: Els Gusanitos). Tot i la bona primera part, durant la segona part, tant l'encert en el tir de l'equip contrari, com algunes decisions més que dubtoses del duet arbrital, han propiciat que un any més ens quedem a les portes de la final.



Com que a nosaltres, en moral no ens guanya ni l'Alcoyano, estem ja preparant la propera edició d'estes 8 hores de bàsket...i a vore si l'any que ve hi ha una mica més de sort. Ara les properes competicions a les que en prendrem part són Futbet, Bàsket 3 i Futbol 7.



Als finalistes, l'enhorabona i desitjar una final amb molta esportivitat i on guanyen els millors...

divendres, 22 de maig del 2009

DIVENDRES 22 DE MAIG: FESTA DE SANTA RITA, AL MONESTIR DE BOCAIRENT


Divendres 22 de maig, com cada any, l'Església del Monestir de Ntra. Sra. dels Dolors i dels Sants Reis de Bocairent, viurà de nou la Festivitat de Santa Rita, amb la missa a les 8.00 hs., seguida de la bendició i repartiment de roses. Esta festa que compta amb una llarga tradició històrica, congrega cada any un gran nombre de devots de Bocairent i de la veïna Banyeres de Mariola.

ESTE CAP DE SETMANA: LA FESTA DEL "CATECISMO" O "DEL PATRONATO"


La popular festa del "Patronato" o de fi de curs de la catequesi, torna este cap de setmana a les instal.lacions del Patronato i ho fa amb una completíssima programació: 8 hores de bàsket, final del campionat de futbol infantil, torneig de futbol homenatge al "Tio Leandro", exposicions, tòmbola, música d'ambientació amb cançons dedicades, jocs per als més menuts, etc....Una festa com les d'abans, quan alguns com jo erem xiquets i esperavem cada any la festa del patronato...

Des d'ací vos anime a tots, grans i menuts, a retrobar-nos en el Patronato amb vivències i records, que de segur ens són gratificants.


Bon cap de setmana a tothom i bona festa.

dimecres, 20 de maig del 2009

MILERS DE VALENCIANS FAN MÉS D'UNA HORA DE CUA PER AL "BESAMANS" DE LA MARE DE DÉU


La Plaça de la Mare de Déu, ha viscut huí un any més, un autèntic marejol de peregrins que hi volien participar-hi al "besamans" de la Mare de Déu dels Desemparats. Des de bon matí, les llargues cues s'han anat succeïnt al llarg del dia. Gent no sols de la ciutat de València, sino que també molta provinent de pobles i ciutats de la província, que no han volgut faltar a esta cita anual amb la patrona dels valencians. I és que mai millor dit: "la fe mueve montañas".