dissabte, 20 de desembre del 2008

BON NADAL I FELIÇ 2009 A TOTHOM!

(Betlem retallable. Principis S. XX. Col.lecció José Llorca)

Estimats familiars, amics, coneguts i lectors:


En estes dates tan assenyalades, vull desitjar-vos a tots que passeu molt Bon Nadal junt els que més estimeu i que 2009 siga un any plé de coses bones per a tots. Que hi haja treball, que hi haja salut i benestar, que hi haja alegria, amor i felicitat. Que acabeu tots bé l'any i que el començeu millor...I recordeu que tant important com ser feliç, és ser feliços els demés...
BON NADAL I FELIÇ 2009

dimecres, 17 de desembre del 2008

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "LES CASETES DELS MOROS DEL ALTO CLARIANO"

Este dissabte 20 de desembre, a les 20.00 hs. i a la Sala d'Exposicions Joan de Joanes, es va presentar el llibre "Les Casetes dels moros del Alto Clariano", de Manuel González Simancas, en una reedició d'este llibre per part de l'Ajuntament de Bocairent, que inclou a més a més, les darreres investigacions sobre l'origen i usos de Les Covetes dels Moros.
El llibre inclou la reedició de l'original escrit en 1918 pel prestigiós arqueòleg D.Manuel González Simancas, a més d'un estudi previ d'Agustí Ribere i Joaquim Bolufer. El llibre va estar presentat per l'arqueòleg local Josep Pascual i a més a més intervingueren a l'acte l'Alcalde de Bocairent Josep Vicent Ferre Domínguez i Blai Vanyó (en representació de l'associació Art'92, que presentava ahir també l'exposició fotogràfica sobre Les Covetes dels Moros). Durant la presentació, Josep Pascual va resaltar la importància d'este llibre en el moment al que es va publicar i lo seriós de l'estudi que eixe moment va realitzar D.Manuel González. L'edició d'este llibre ha estat possible gràcies al patrocini de la Conselleria de Cultura i Esport, a més de la col.laboració del SARC. L'ha editat l'Ajuntament de Bocairent, dintre de la sèrie de publicacions: Col.lecció Estudis Locals. Este és el llibre que enceta una col.lecció, que segons va anunciar l'Alcalde de Bocairent, té la intenció de publicar al menys un títol per any. La maquetació i disseny del llibre l'ha feta el bocairentí Vicent Ramón Pascual. La Sala d'Exposicions Joan de Joanes, estava plena de gom a gom i els presents van poder gaudir també d'un breu audiovisual de fotografies sobre les Covetes dels Moros, el.laborat a iniciativa d'Art 92.

DISSABTE 20 DE DESEMBRE: SOPAR DE NADAL DE FESTASA


Dissabte 20 de desembre per la nit, va tindre lloc al Riberet, el Sopar de Nadal de FESTASA, al que tots els membres d'esta agrupació cultural compatiren durant el sopar el balanç del que ha estat l'any a nivell d'activitats: Exposició 75 aniversari de l'Himne a Bocairent (amb la col.laboració de l'Associació Cultural Bekirent), Audiovisual "Una Ullada als 375 anys del patronatge de Sant Blai" i Exposició La Casa dels Nostres Iaios, a més de l'audiovisual que s'estrenarà el proper 4 de gener a l'Avenida: Una ullada als anys 80 (Iª Part). Un any més, este sopar servirà com tancament de les activitats de l'any i planificació de les activitats per a 2009, a més de per compartir una vetlada d'allò més amena. Després del sopar, hi va haver els tradicionals parlaments i entrega de regals i detalls, amb les felicitacions corresponents de Nadal. Ja a la matinada, acabava el sopar, en mig d'un ambient immillorable i en una nit freda en lo meteorològic.

dimarts, 16 de desembre del 2008

DIUMENGE 21: ELS PATGES DELS REIS MAGS ARRIBEN A BOCAIRENT


El proper diumenge, al voltant de les 12'45, arribaran a Bocairent els Patges-Emisaris dels Reis Mags d'Orient (Melcior, Gaspar i Baltassar), per arreplegar les cartes de les xiquetes i els xiquets de Bocairent. Abans, hi haurà animació per als xiquets a la Plaça de l'Ajuntament.

Programa previst:

- D'11'45 a 12'30 hs. : Animació per als xiquets a la Plaça de l'Ajuntament.

- 12'45 hs.: Arribada a la Plaça de l'Ajuntament dels Patges-Emisaris dels Reis Mags d'Orient. Després de saludar les autoritats locals, a la carpa instal.lada a la Plaça, els Patges arreplegaran les cartes que els xiquets i xiquetes bocairentins han escrit als Reis Mags d'Orient.

- Finalitzat l'acte, els Patges-Emisaris, tornaran de nou a Orient, on com cada any llegiran i contestaran totes i cadascuna de les cartes arreplegades.


Estos actes estan organitzats per la Comissió de la Festivitat dels Reis Mags, amb el suport i patrocini de l'Ajuntament de Bocairent.