dimecres, 5 de novembre del 2008

DEL 7 AL 9 DE NOVEMBRE: CAP DE SETMANA DE FIRES A LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA




Este cap de setmana, els que vos agrade visitar fires gastronòmiques, de turisme i/o d'artesania teniu tres propostes ben distintes però interessants totes tres:

- FIRA GASTRONÒMICA DE LA VALL D'ALBAIDA (ONTINYENT): el millor de la gastronomia de la Vall d'Albaida (dolços, formatges, vins, embotits,...). La inauguració tindrà lloc el divendres 7 de novembre, a les 19.30 hs.

- FIRA D'ARTESANIA I GASTRONOMIA (MANISES) - Plaça Rafael Atard. A esta fira trobareu artesani de la Comunitat Valenciana, amb especial incidència amb la de la comarca de l'Horta: ceràmica i palmitos. A més a més, una interessant fira gastronòmica amb embotits de Requena, vins valencians, etc.

- SKI MOUNTAIN VLC (FIRA DE L'ESQUÍ - VALÈNCIA) - Al vell llit del Túria, a la zona del Pont de Calatrava. Les millors propostes per als amants de l'esquí: les principals estacions d'esquí espanyoles i andorranes, tendes de roba i complements per a l'esquí, etc. A més a més, pista d'esquí de neu artificial amb exhibicions en directe i moltes més activitats. Horaris: Divendres 7 novembre, de 13.00 a 20.00 hs., Dissabte 8 de novembre, d'11 a 20.00 hs. i diumenge 9 de novembre, d'11 a 20.00 hs.

dilluns, 3 de novembre del 2008

"EL LANGOSTINO DE ORO", DE VINARÒS GUANYA EL PRIMER PREMI AL CONCURS DE CUINA DE CAÇA I BOLETS DE BOCAIRENT

Els quatre restaurants guanyadors del concurs, amb l'Alcalde de Bocairent i el President dels Hostalers de Bocairent
(Foto: Raquel Abulaila)
D. Isidro Prieto Giner, Diputat Provincial de Turisme (Foto: Raquel Abulaila)

El pioner certamen culinari de Cuina de Caça i Bolets, s'ha celebrat hui en l'Hotel Ferrero de Bocairent, amb la participació de 21 restauradors de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. El Restaurant "El Langostino de Oro" de Vinaròs, ha guanyat el primer premi a la modalitat de Cuina de Caça i Bolets.
La primera edició del Concurs de Caça i Bolets de Bocairent, patrocinada per l'àrea de Turisme de la Diputació de València, ha congregat a 21 restaurants i 200 comensals, procedents de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, a més de despertar un gran interés entre els professionals del sector, per ser pioner en esta especialitat gastronòmica i per celebrar-se en la millor temporada de caça i bolets.
Després de la deliberació del jurat, s'ha fet entrega dels diplomes acreditatius a tots els participants, dos premis de 800 euros als guanyadors dels primers plats, tant l'obligatori com el lliure, i dos premis de 300 euros per als segons classificats en ambdós categories. El segon premi de Cuina de Caça i Bolets ha recaigut en el Restaurant 'Rossinyol' de Nàquera, mentres que el primer i el segon premi de la modalitat de Plat Original de Borreta de Mariola (propi de la zona) ho han aconseguit l'Hotel 'Kazar' d'Ontinyent, i 'Casa Manolo i Tere', del Palmar, respectivament. El diputat de Turisme de la Diputació de València, Isidro Prieto, ha estat acompanyat en l'acte pel director general de Turisme d'Interior, Agustín Grau; Josep Vicent Ferre, alcalde de Bocairent i Joaquín Pedra, president dels Hostalers de Bocairent. Isidro Prieto ha destacat que "quan créiem que ja no hi havia més possibilitats d'innovació un municipi d'interior, com Bocairent, ho ha fet realitat amb el I Concurs de caça i bolets".
El dinar oficial del concurs, ha estat el.laborat per cincs restaurants de Bocairent: Ca l'Alegre, Hotel L'Estació, Restaurant Riberet, Restaurant El Cancell i Restaurant Gavara de l'Hotel Ferrero (amfitrió del concurs).
Destacar també la gran afluència de mitjans de comunicació, tant d'àmbit comarcal com d'àmbit autonòmic que no han volgut perdres res d'este Concurs Gastronòmic.

A FALTA D'UN DIA PER LES ELECCIONS, ELS "VOTANTS" D'ESTE BLOG ELEGEIXEN OBAMA PER MAJORIA

A només un dia per les eleccions presidencials dels EEUU, a la majoria d'enquestes que estan fent-se per tot arreu, sembla que el candidat Barack Obama, guanya a tots els sondejos el seu contrincant: McCain. Tot i que la vertadera enquesta serà demà, amb les votacions que seran les que diran quí serà el proper inquilí de la Casa Blanca i alhora màxim mandatari del món, els lectors d'este blog que han participat a l'enquesta plantetjada sobre quin candidat votarien si pogueren votar demà, el 91 % s'han decidit per Obama.
Com deia en estos caso el meu avi i mai millor dit: "la solución mañana".