dijous, 8 de maig de 2008

DEL 16 AL 31 DE MAIG: EXPOSICIÓ LA CASA DELS NOSTRES IAIOS


El proper divendres 16 de maig, s'inaugura a la Sala d'Exposicions Joan de Joanes (Bocairent), l'exposició "La Casa dels Nostres Iaios".

Podreu visitar-la entre setmana de 19'00 a 21'00 h. i els caps de setmana de 12'00 a 14'00 i de 18'30 a 21'00 h.

Esperem que vos agrade molt.


FESTASA

dimecres, 7 de maig de 2008

ELS CAFRES ARA CONTRA LA PENYA TAURINA


Els mateixos que estan desfent tot allò que troben pel poble, o qui sap si uns altres, l'han pres ara amb la Penya Taurina Hermanos Esplá. A la foto podeu vore del que són capaços estos autèntics "terroristes urbans" que han intentat fer malbé les dependències d'esta associació de Bocairent. Van fer mal la porta del carrer i van trencar les manisetes amb el nom de l'entitat.

Es pot saber de què van?. Es pot ser taurí o anti-taurí, però respectant sempre "les normes del joc", vivim en democràcia, no en anarquia.

diumenge, 4 de maig de 2008

EM PREOCUPA L'AUGMENT DE LA "CULTURA DE LA INCULTURA"


Esta vesprada he pogut comprovar de primera mà el que ja em tenia preocupat. Efectivament, hi ha un preocupant augment de la cultura de la incultura al nostre poble, Bocairent, encapçalat per un grup o grupet d'incontrolats que estan fent malbé el nostre patrimoni, els nostres recursos, el nostre poble. Em preocupa vore l'endemà d'un dissabte el lamentable estat en que queden alguns racons i indrets del nostre poble, a conseqüència del tant anomenat botellón. I em preocupa vore, com després d'esta pràctica tan poc saludable, alguns, deixen allà on han estat tot tipus de deixalles: gots de plàstic, bosses de plàstic, ampolles de vidre. Però encara em preocupa més vore com es dediquen a escampar el fem de les papereres al Parc-Mirador de la Ronda Sud, embrutant un mirador que és un punt magnífic per quedar-se bocabadats amb el sorprenent barri medieval de Bocairent. I em preocupa, vore com estos incontrolats estan fent malbé totes aquelles infraestructures i senyalització que tracten de millorar el turisme del nostre poble: la ruta màgica, la ruta de les covetes, ... Fins a quant anem a permetre que un grup de cafres, inmadurs, maleducats i xulos, vulguen fer malbé tot els que se'ls antoixe?. Fins a quant tenim que suportar este preocupant augment de la CULTURA DE LA INCULTURA?.

Jo crec que ja hi ha prou. Ja està bé de tolerar el fer mal per fer mal, el destruïr tot allò que els abellix, el omplir de pintades i grafittis tot allò que se'ls posa per davant: cases, monuments, senyals,...

Aturem esta escalada desmesurada d'augment de la cultura de la incultura. Amb estos personatges, tolerància 0.