dissabte, 20 de juny del 2009

DISSABTE 20 DE JUNY: SOPAR BENÈFIC PRO-MONESTIR DE BOCAIRENT


Esta nit es celebra a la Plaçeta Poeta Julián Herrero, el sopar benèfic Pro-Monestir de Bocairent, organitzat per la Parròquia de Ntra. Sra. de l'Assumpció. Com que el Monestir és de la Parròquia, aquells que considerem que això té que seguir sent així i que cal contribuïr per ajudar la Parròquia a pagar la seua compra, esta nit a les 9.30 hs. hi ha una cita amb el SOPAR BENÈFIC. Després del sopar, hi haurà una rifa de distints regals, també per recaptar fons per la mateixa causa.

I com que tota pedra fa paret...si no pots anar al sopar, pots adquirir un ticket de FILA 0, contribuïnt amb 6 €.

A tots els que fan possible el sopar i als que col.laboren d'una o d'altra manera perquè siga un èxit i es recapten molts diners: gràcies.

BOCAIRENT ACULL LA 3ª ETAPA DE LA VOLTA CICLISTA DEL PORVENIR A LA VALL D'ALBAIDA


La tercera etapa d'esta volta ciclista de joves promeses del ciclisme valencià, arriba huí a Bocairent amb una etapa amb eixida i arribada a Bocairent, que transcorrerà entre el casc urbà i el polígon industrial. En l'organització han col.laborat el Club Ciclista Bocairent i l'Ajuntament de Bocairent. La prova ha juntat a Bocairent centenars d'aficionats a este esport, a més dels millors equips d'estes categories a la nostra Comunitat.


Es tracta del segon any de celebració de la prova i Bocairent repeteix per segon any com a poble amfitrió.

PROCESSÓ DEL CORPUS DE XÀTIVA...AMB PERCUSSIÓ DE L'ALJUB


El passat diumenge, dos percussionistes de l'Aljub: Jaume i jo, acompanyarem durant la Processó del Corpus de Xàtiva, els dolçainers del Reclot (Beneixama). Iniciavem la Processó Cívica, acompanyant els Gegants del Corpus de Xàtiva.
Una magnífica experiència, que m'ha permés conéixer millor una de les processons del Corpus més antigues, que va estar recuperada fa uns anys i que és una magnífica expresió de cultura popular valenciana (processó cívica) i de fe (processó religiosa)... Com deia el meu avi, "ja en tenim una més que comptar".

divendres, 19 de juny del 2009

HA MORT VICENT FERRER: UN EXEMPLE DE VIDA AL SERVEI DELS MÉS NECESSITATS


Esta maninada ha mort a l'India, a l'edat de 89 anys VICENT FERRER.
Vicent Ferrer, va fundar la Fundació Vicente Ferrer, una ONG de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació de les comunitats més desafavorides d'Anantapur (l'Índia). Si vols més informació sobre la fundació i sobre la trajectòria de la vida i treball de Vicente Ferre i la fundació, o si vols transmetre el teu condol per la mort de Vicent Ferrer, entra al web: www.fundacionvicenteferrer.org
Vicent Ferrer ha mort, però la llavor que ha deixat sembrada a l'Índia i el treball que ha fet i que està continuant fent la fundació a les zones més desafavorides d'este país, no moriran mai.

BOCAIRENT CELEBRA LA FESTIVITAT DE SANT JOAN, AL BARRI I ERMITA DE ST.JOAN


Este cap de setmana i dimarts i dimecres vinents, la Comissió d'Ermita i Festa a Sant Joan, ha organitzat els actes i celebracions per festejar la festivitat de St.Joan. En un barri que està quedant reialment bé pel que fa a les obres de rehabilitació integral al que està sotmetent-se i en una Ermita que està d'enhorabona per la restauració del mobiliari i del retaule (gràcies a la subvenció concedida per la Diputació de València), sense dubte l'ocasió és immilloble per apropar-se a esta festa i a este barri i assaborir-los durant estos dies.


Programa d'actes:


Diumenge 21 de juny


A les 11.15 hs. pujada de la imatge de St.Joan a la Parròquia de l'Assumpció, amb l'acompanyament de xirimita i tabalet i amb disparada de coets i tronadors.

A les 12.00 hs., Missa Major solemne en honor a St.Joan.

Després de missa, processó fins l'Ermita, acompanyats per la Societat Musical Vila de Bocairent.


Dimarts 23 de juny


A les 22.00 hs. Vi i adobat per als assistents, amb sopar popular "baix braç", en els voltants de l'Ermita.


Dimecres 24 de juny


A les 9.00 hs., Missa a l'Ermita.

Després hi haurà pastes i mistela per als assistents.

diumenge, 14 de juny del 2009

L'A.UNIÓ MUSICAL BOCAIRENT, AMB EL CONCERT DE PRIMAVERA ENS OFEREIX UNA MAGNÍFICA VESPRADA MUSICAL


Dissabte de vesprada, l'A.U.Musical Bocairent, ens va oferir una magnífica vesprada musical, amb repertori de dos compositors valencians: Ruperto Chapí (Villena) i Teo Barberán (Enguera). Sota la dirección de Josep Vicent Moltó (Director Titular de la Banda) i amb la col.laboració de Teo Barberán per dirigir les seues composicions, els músics ens van oferir un magnífic concert, immersos en una vesprada d'un calor insuportable. A la interpretació de la darrera peça, es va comptar amb la col.laboració dels xiquets i xiquetes alumnes de l'Escola de Música de la Banda, que van cantar i percutir a l'obra: Lluna Mediterrània.