dimarts, 2 d’octubre de 2007

EXPOSICIÓ "LA CASA DELS NOSTRES IAIOS"


FESTASA, amb la col.laboració de la Junta de Majorals de St. Agustí i la Comissió d'Ermita i Festa a la Mare de Déu dels Desemparats, està preparant per al mes de maig de 2008 una exposició amb el títol: LA CASA DELS NOSTRES IAIOS, una exposició de caire etnològic, a la que es podrà vore la recreació de les distintes dependències d'una casa del Bocairent de finals del S. XIX i principis del XX. A l'exposició hi haurà mobles, utensilis de la casa, fotos, etc...que ens ajudaran a recrear com era la vida a les cases del nostra poble a aquella època.


És per això que vos animem a tots a que aporteu sobretot FOTOS, fotos que dividirem en 4 temàtiques diferents:


- FOTOS DE FAMÍLIA

- FOTOS DE BATEJOS

- FOTOS DE MILI

- FOTOS D'ÈPOCA


Les fotos han de ser del S. XIX i principis del XX (fins 1940). Tot aquell que deixe una foto, rebrà un escrit de cessió de la foto, i recuperarà el seu original (tan sols el necessitem per fer còpia). Totes aquelles persones que col.laboren a l'exposició, seran invitades a l'inauguració i el seu nom figurarà al panell que hi haurà a l'entrada de l'exposició, que tindrà lloc a la Sala d'Exposicions Joan de Joanes de la casa de la Joventut.


Animeu-vos i moltes gràcies.


FESTASA

diumenge, 30 de setembre de 2007

COLLITA 2007 DEL VI DE L'ALBORET: 339 LITRES...
Este matí s'ha celebrat a l'Alboret la Festa del Vi 2007, amb una nombrosa participació de les famílies Pascual Soler i alguns amics d'estes. El matí ha anat d'allò més bé i ho hem passat de meravella, en un ambient de festa i de treball immillorable. Els "auelos" de les famílies, José Luís i Paco (o siga, mon pare i mon tio) han pres ja el relleu de l'avi Toni i dirigeixen tots els treballs a la perfecció. L'amic Paco Grau, un any més ha col.laborat en les tasques, així com Quico Crespo i els ja habituals: Emilio, Juan Carlos, Rosa Mari, Jose, Salva i jo. Enguany hem trobar a faltar a la festa a Antonio (Toni) i a Lupe, que per motius d'agenda no hi han pogut assistir i a Mari Luz. Darrere, estaven ma mare (preparant la immillorable paella que hem dinat) i ma tia Paquita, així com la resta de les dones (Maite, Lina, Rosa, Mari Carmen, Reme, etc...) i a les nebodes que de moment són reàcies a xafigar el raïm: Júlia, Alba, Lídia i Judith... A tots els que han fet possible un any més amb el seu treball, d'una o d'altra manera, la Festa del Vi de l'Alboret...moltes gràcies...i fins prompte...abans que acabe l'any farem un bon soparet i encetarem el nou vi...ara el procés fins allà és feina d'un servidor, que procurarà que tot hi vaja bé i tinguem en el vi d'enguany un dels millors dels que recordem.... Per cert, enguany la porra dels litres l'ha encertat Rosa, que és el primer any que venia...això sí que es diu tenir sort...