divendres, 25 de març del 2011

Acció solidària amb les biblioteques d'Haití


Després de la iniciativa duta a terme l’any passat amb l’ajut a la biblioteca de Tirúa (Xile)que va sofrir les conseqüències del terratrèmol i posterior tsunami, enguany la biblioteca de l’Olleria pretén reeditar l’experiència ajudant les biblioteques d’Haití, el país més pobre d’Amèrica que, a més, va sofrir les conseqüències d’un terratrèmol devastador.

Per fer-ho necessitem de la vostra col·laboració. En què consistiria? En dur-nos llibres en bon estat (no volem grans quantitats) per poder exposar-los i vendre’ls a un preu simbòlic en algunes de les activitats que realitzarà la biblioteca durant el mes d’abril.

Els diners recaptats seran destinats a les biblioteques haitianes a través de l’organització internacional Bibliothèques sans Frontières.

Si voleu més informació poseu-vos en contacte amb la biblioteca a través de correu electrònic, telèfon o facebook.

___________________________________
Biblioteca Pública de l'Olleria
Pl. de la Vila, 7
46850 L'Olleria
Tel. 962200098
biblioteca@ajuntamentdelolleria.org
http://www.bibliotecaspublicas.es/lolleria
Horari: Matí de dilluns a dissabte de 10.30h a 13.30h Vesprada: dilluns a divendres 16.00h-20.30h

DISSABTE 26 DE MARÇ, A LES 20.30 HS.: APAGA ELS LLUMS (L'HORA DEL PLANETA)


La Hora del Planeta
(Mensaje de WWF)

A las 20:30 del sábado 26 de marzo de 2011, individuos, comunidades, empresas y gobiernos de todo el mundo apagarán sus luces durante una hora (La Hora del Planeta), transcendiendo todas las barreras de religión, cultura, sociedad, generación y localización geográfica en una celebración global por el Planeta.

En lo que posiblemente será la mayor llamada a la acción para luchar contra el cambio climático, La Hora del Planeta 2011 conseguirá que cientos de millones de personas de pueblos y ciudades de los seis continentes apaguen la luz durante una hora. La Hora del Planeta 2011 pretende alcanzar el compromiso de un cambio global en beneficio del medio ambiente.

La Hora del Planeta es un mensaje universal de esperanza y acción. ¡ÚNETE!

dijous, 24 de març del 2011

FIRA TASTA LA DIPU: 25-27 DE MARÇ, CANALS


L'Avinguda Vicente Ferri, de Canals, acollirà este cap de setmana, des del divendres 25 fins diumenge 27 de març, la Fira Itinerant de Gastronomia, Artesania i Turisme Tasta la Dipu, que organitza el Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Canals. Visites guiades, tren turístic, tallers infantils, actuacions musicals i el millor de la gastronomia i artesania valenciana. Més informació en: www.valenciaterraimar.org

dilluns, 21 de març del 2011

ÖTZI, L'HOME DEL GEL - Exposició al Museu de Prehistòria de València


El Museu de Prehistòria de València es complau a convidar-vos el proper
dilluns, dia 28 de març, a la inauguració de l'exposició "Ötzi,l'home del
gel",a partir de les 20 h. L'exposició romandrà oberta al públic des del 28 de març i fins al 27 de juny de 2011.