dimarts, 4 de març de 2008

DIUMENGE 9 DE MARÇ: MATÍ DE NETETJA AL MONESTIR DE BOCAIRENT
El proper diumenge 9 de març, Pro-Monestir ha organitzat un matí de netetja als horts del Monestir de Bocairent i al Monestir Rupestre, per reprendre a partir del cap de setmana del 16 de març, les visites guiades al Monestir Rupestre de Bocairent. Aquells que pugueu i vulgueu vindre, hem quedat a les 10'00 hs, esmorzats ja. Quan acabem anirem a fer-nos la cervesseta i per la vesprada, a votar.


Vos esperem!.


P.D. Cal anar amb roba vella i portar ferramentes de treball: aixades, forques, desbroçadores, cabassos,...

diumenge, 2 de març de 2008

5 DE MARÇ DE 2008: 10 ANYS A VALÈNCIA TERRA I MAR (IMELSA)Huí dimecres 5 de març, he complit 10 anys a l'empresa pública IMELSA, concretament al Servei de Turisme de la Diputació de València (València Terra i Mar). A última hora del matí, ho he celebrat amb els companys i companyes, que m'han fet dos regals: un joc anti-estres i un foto-muntatge d'estos anys al treball, emmarcat. Ah! i una targeta de felicitació molt bonica signada per tots.
No han pogut estar per motius de treball, ni Pascual, ni Marta, ni el Diputat (Isidro), ni Conchita, ni les companyes de l'Oficina de Turisme i Juanjo (està de baixa). La resta del departament sí que han estat i han compartit amb mí este dia d'alegria pel compliment del 10 aniversari al meu treball.
A tots i a totes: moltes gràcies pels detalls que heu tingut i moltes gràcies pels moments que compartim cada dia.

10 anys a un Servei de Turisme, al que he tingut quatre diputats de turisme, 10 anys als que he tingut quatre presidents de la Diputació, 10 anys als que he tingut 4 gerents a l'empresa IMELSA, 10 anys als que he tingut un únic Cap de Servei: Juan Antonio Calabuig Ferre, al que li dec molt per estos anys i 10 anys als que he tingut distints directors i sobretot molts companys i companyes, amb qui he compartit moments bons i d'altres no tan bons, però amb els que sobretot he aprés moltes coses. A tots els que han estat i a tots els que estan, el meu agraïment per estos 10 anys.

El meu avi Toni, tota la vida diguent: "El que va a València, no ho pensa". I ací estic jo, 10 anys anant i tornant a València cada dia...quí ho hauria dit....