dimecres, 26 de novembre del 2008

PENSAMENTS


Inicie ací un xicotet apartat al meu blog, al que cada setmana penjaré frasses, pensaments, reflexions de persones que han destacat en algun camp al llarg de la seua vida i de les que possiblement sempre se'n parlarà.
Començe este apartat amb unes frases de Madre Teresa de Calcuta...una dona que ho va donar tot pels més necessitats a la India i que ens segueix ensenyant a tots cada dia amb l'exemple de la seua vida de senzillesa viscuda plenament pels demés.

"No puedo parar de trabajar. Tendré toda la eternidad para descansar".

"A veces sentimos que lo que hacemos es tan solo una gota en el mar, pero el mar sería menos si le faltara una gota".

"Lo que importa es cuanto amor ponemos en el trabajo que realizamos".

dilluns, 24 de novembre del 2008

"DE NERUDA A BUKOWSKY", NOVA EXPOSICIÓ DE XAVI MOLLÀ


El proper divendres 28 de novembre, el fotògraf ontinyentí Xavi Mollà, inaugura a la Fundació Cirne de Xàbia (Alacant), el seu treball "De Neruda a Bukowsky", al voltant de les 20:00 hores.
Esteu tots convidats.

diumenge, 23 de novembre del 2008

MOSSEN RAMÓN MICÓ JA ÉS EL NOU CAPELLÀ DE LA PARRÒQUIA DEL SALVADOR A COCENTAINA


Esta vesprada s'ha celebrat a l'Església Parroquial del Salvador (Cocentaina), la Missa d'inauguració del ministeri sacerdotal per part de D. Ramón Micó Colomer (per entendres: la primera missa a esta parròquia per part de Mossen Ramón). Amb la presència dels seus pares, germanes i familiars, a més de feligresos de les parròquies de Quartell, Benavites i Quart de les Valls, de Bocairent i de la Parròquia del Salvador de Cocentaina i amb una església plena de gom a gom (s'ha hagut d'instal.lar un circuït de TV i pantalla a la Capella de la Comunió per tota la gent que no ha cabut a l'Església), Ramón ha estat acompanyat pel Vicari Episcopal D.José Antonio Varela i per l'Arxiprest de la zona D.Vicent Estevan. Al final de la cerimònia, Ramon visiblement emocionat ha tingut paraules de record i gratitut per als veïns dels tres pobles de Les Valls per als que ha sigut el capellà durant els darrers 7 anys i paraules d'agraïment a tots els capellans dels pobles veïns amb els que ha compartit estos anys.
A partir d'ara, el nostre amic Ramón, podrà despertar-se ja cada matí mirant la seua estimada Serra Mariola i estarà més prop del seu poble i sobretot dels seus pares...però això sí, al seu cor romandran per sempre les parròquies de Les Valls...
Enhorabona a Ramón i que tingues molta sort a la nova tasca que t'ha encomanat el Sr. Arquebisbe...

27 DE DESEMBRE: SAN SILVESTRE SOLIDÀRIA A BOCAIRENT...PARTICIPES?


El Club d’Atletisme Vila de Bocairent, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Bocairent, ha convocat per al 27 de desembre a les 17:00 h. la 1ª SAN SILVESTRE SOLIDÀRIA, amb la finalitat solidària de recaptar roba d’estiu a benefici del poble de Bocanda, situat a Costa d’Ivori (Àfrica), on resideix i desenvolupa la seua tasca de missionera la bocairentina Francisca Molina Molina.
Des del Club d’Atletisme es convida a tot el poble a gaudir d’un dia de festa, esport i solidaritat, animant tothom a participar-hi. Per aquest motiu tota aquella persona que vullga participar en aquesta cursa deurà aportar una samarreta de mànega curta i 1€.
Aquelles persones que no vulguen o no puguen participar-hi a la cursa, poden fer igualment la seua aportació d'una samarreta i 1 €. Quanta més gent s'implique en este projecte, més gran serà l'ajut que li podrem oferir al poble de BOCANDA (Costa d'Ivori). És moment de treure eixe xandall que tenim penjat a l'armari des de fa no sé quant...i netetjar les espardenyes esportives...el dia 27 de desembre, tenim un compromís amb la solidaritat i amb l'esport. No falteu!.
P.D. Aquesta invitació no és només per als veïns de Bocairent...animeu-se d'altres pobles i fem d'esta cursa un referent!.