dimecres, 10 d’octubre del 2007

LA CAMPANYA DEL PEBRÀS...A BON RITME




La campanya 2007 del pebràs ha començat a bon ritme per a nosaltres. Diumenge 7 d'octubre, encetavem la temporada al Santo Cristo, mon pare, José Blas i jo. La veritat no ens va anar gens malament. Ahir repetiem experiència José Blas, el meu cosí Salva i José Julián Valls. La vesprada va anar prou bé, tot i que estan difícils de trobar i acabarem plens de puntxes als braços, a les cames,... Jo de moment ja he acabat la campanya d'enguany, perquè fins que passe el cap de setmana de Tots Sants...estic superocupat...com de costum...A aquells que no heu anat...vos recomanaria esperar un parell de setmanes...




diumenge, 7 d’octubre del 2007

MES FOTOS DE LA FESTA DE VI DE L'ALBORET'07














Ací teniu més fotos de la festa del vi de l'Alboret, que celebrarem la setmana passada. En este cas són fotos de l'amic Paco Grau que ara posem a la disposició dels interessats...molt bones, per cert.



P.D. El vi ja porta fermentant una setmana. Va a bon ritme. S'espera un vi de gran qualitat per a enguany, el raïm estava molt sà i amb grau.






P.D. 2 - Ja hem començat la campanya de "plegadors" de les oliveres...aquells que estigueu interessats en col.laborar, dissabtes de matí a les 8 a l'Alboret...a les 10 esmorzar i després a seguir un ratet...Els de l'Algepsar ja estan fets.