dimarts, 1 de gener del 2008

CUENCA ÉS ÚNICA!...(mini resum d'un cap d'any a Castella)







Diuen els d'allí, que "Cuenca es única" i potser tinguen raó. Estos dies d'acabament del 2007 i inici del 2008, els he passat a la ciutat de Cuenca (ciutat Patrimoni de l'Humanitat), amb el meu amic Tambor. La veritat és que a més que ho hem passat molt bé, hem conegut una mica la ciutat i els seus atractius naturals i patrimonials: l'impresionant CIUDAD ENCANTADA, situada al terme de Cuenca però prou apartat de la ciutat - una autèntica meravella que cal incloure a les propostes d'allò que un no deu deixar de vore; el casc antic i tot el patrimoni que amaga, especialment la Catedral i la Plaza Mayor, las Casas Colgadas, les restes del castell que està en fasse de restauració, etc. A més a més, hem pogut gaudir de la gastronomia autòctona, de la que sense dubte destaquem els formatges curats, l'excel.lent vi que estan el.laborant als cellers de Castella-La Mancha i les carns, especialment les de caça.

El sopar de cap d'any a un restaurant pròxim a la Catedral, en un ambient immillorable i sopant a la carta, va ser irrepetible. Després la festa va continuar als pubs del centre de la ciutat fins ben entrada la matinada. Este matí, cap a la 1, hem eixit camí de Bocairent, on hem arribat de vesprada.

diumenge, 30 de desembre del 2007

GRUP DE DANSES CARDAORS, 30 ANIVERSARI: ENHORABONA!





Huí 29 de desembre, el Grup de danses Cardaors ens ha oferit un extraordinari espectacle de ball, música i cant tradicional.El teatre Avenida s'ha omplit de gom a gom, de gent amiga, amant de les nostres tradicions i que ha sabut reconéixer amb els seus aplaudiments, la tasca realitzada pel Grup al llarg d'estos 30 anys. Destacar les presentacions del sempre col.laborador del Grup, Josep Villarrubia i d'Empar Granell.

L'enhorabona a tots els que han sigut i/o són membres o col.laboradors del Grup de Danses Cardaors. Ací teniu una foto de l'actuació.


(Foto i text del Blog: mariano-bocairent.blogspot.com, al que hi podeu trobar una bona galeria d'imatges d'esta actuació commemorativa).

ÈXIT DEL SOPAR-HOMENATGE A TONI I JOSÉ LUÍS (50 ANYS DE MARROCS)




El sopar d'homenatge a José Luís Pascual Colomer i Toni Cerdá Belda, al que hi han participat els amics de la filà, components de l'esquadra "Burrito Negro" i les seues dones, a més dels fills de José Luís i el Capità dels Marrocs, Javi Cantó (amb la seua dona Vanessa) i l'Alferes, Montse. El sopar ha estat amenitzat per un grup de músics de l'A.Unió Musical Bocairent que han fet gaudir els convidats d'una vetlada reialment interessant i molt animada, a la que un bon sopar amb aperitiu, carns i embotits a la brasa i fruita variada, a més de dolços, han anat mesclats amb peçes de les festes de moros i cristians: marxes mores, marxes cristianes, pasdobles,... Una vetlada molt animada i molt entranyable, a la que hi ha hagut fins i tot "pastís de commemoració" amb ciris, pels 50 anys de festers en actiu de Toni i José Luís.


Com aperitiu d'una crònica més extensa que publicarem els propers dies (ja en 2008), vos mostrem una foto i un vídeo del sopar. Als dos homenatjats, especialment a mon pare: ENHORABONA...i ara a preparar amb il.lusió les properes festes de Sant Blai. Diumenge que ve, 6 de gener de 2008, rebran l'Homenatge al Teatre Avenida, en el transcurs de l'Homenatge als Capitans i Festers amb 50 anys en actiu.