divendres, 18 de juliol del 2008

19 DE JULIOL: EL MEU ANIVERSARI


El 18 de juliol, la vespra, varem celebrar el meu aniversari al treball (l'aniversari va ser el 19 de juliol). Varem tindre una mini-picadeta, regals, fotos... La festeta va durar 15 minutets, però va estar bé. No estaven tots els companys, però els que estaven ho van celebrat amb mí.
Diumenge 20, dinar de família i celebració familiar.
Ja en van 35!...

dimarts, 15 de juliol del 2008

DISSABTE 19 DE JULIOL: PROCLAMACIÓ DE LES FESTES A SANT AGUSTÍ


El proper dissabte 19 de juliol, es celebrarà al Teatre Avenida, a les 23.00 h., l’acte de la Proclamació de les Festes a Sant Agustí 2008, actuant com a Mantenedora de l’acte, la Srta. N’Adelaida Ferre i Tortosa (Periodista), en la que és la segona vegada en la història a la que una dona és la mantenedora de la proclamació. Durant el descans, s’entregaran els premis del I Concurs Escolar de Dibuix “Festes a Sant Agustí” i a la segona part, actuarà el grup de música folk de Sueca: Tira-li Folk. Finalitzarà la nit, l’A.Unió Musical Bocairent, que interpretarà l’Himne a Bocairent, d’Àngel Bernat i Julian Herrero.
Les entrades podran adquirir-se a la taquilla del Teatre Avenida a partir de les 21.00 hs. del dissabte 19.

DIVENDRES 18 DE JULIOL: PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA-REVISTA DE FESTES A SANT AGUSTÍ 2008 I DEL CARTELL ANUNCIADOR DE LES FESTES

El proper divendres, a les 20’30 h. començarà l’acte de presentació del programa-revista de festes a St. Agustí 2008 i el cartell anunciador de les festes. A l’acte intervindran els autors del Cartell i de la Portada del Programa, a més del President de la Junta de Majorals de St. Agustí i l’Alcalde de Bocairent. Presentarà el Programa-Revista el bocairentí Pau Calabuig i Gómez.
La cita tindrà lloc a l’Hotel L’Estació i quan finalitze, s’oferirà un vi d’honor als jardils de l’hotel.

El programa-revista d’enguany, serà el primer de la història imprés íntegrament a color, a més compta amb nous col.laboradors, a més de les habituals seccions. A partir del dissabte 19 de juliol, podrà adquirir-se al preu d’11 euros (el mateix preu que l’any passat), a les papereries i estancs de Bocairent. A més a més, quan finalitze la presentació, qui ho desitge podrà adquirir.lo també, a més d’emportar-se un ejemplar del Cartell anunciador de les festes 2008, obra del bocairentí Vicent Ramón Pascual i Giner.

CONCERT DE PEL.LÍCULA DE L’ASSOCIACIÓ UNIÓ MUSICAL BOCAIRENT


Diumenge 13 de juliol, a les 20.00 h. l’Associació Unió Musical Bocairent, va oferir un concert memorable a la Plaça de Bous, amb temàtica de cinema: una selecció de bandes sonores. El concert va ser l’últim que dirigia el fins aleshores director titular, En Jordi Francés i Sanjuán, de Banyeres de Mariola. En un emotiu “adéu” o “fins sempre”, els músics de la Unió Musical varen fer gaudir els més de 1000 espectadors que presenciaren en directe el concert. Amb un planter de 80 músics, la banda va oferir un excel.lent concert, al que poguerem rememorar pel.lícules tan distintes com Gladiator, Pocahontas, Juràssic Park, La Guerra de les Galàxies i Conan.

Han sigut tres anys als que l’A.Unió Musical Bocairent, ha continuat amb el nivell encetat anys enrere per En José Rafael Pascual i Vilaplana. Esperem que el proper director de la banda, continue el treball portat a terme pels seus precursors. Als músics, l’enhorabona i a Jordi, molta sort al seu nou destí.