dissabte, 30 d’agost de 2008

DE L'1 AL 6 DE SETEMBRE, VACANCES A FLORÈNCIA


Enguany, tot i que no anava a fer cap viatge de vacances d'estiu, finalment he decidit fer un viatge curt, de l'1 al 6 de setembre, a Itàlia, centrant-me a les ciutats de Pisa, Florència i Siena, tot i que principalment a Florència, on dormiré 4 de les cinc nits del viatge. He reservat el vol i els hotels, la resta del viatge, poc a poc aniré programant-lo durant el transcurs dels dies. A la meua tornada a Bocairent, poc a poc aniré desgranant el que m'ha aportat este viatge i les experiències viscudes, per si li poden ser d'utilitat a algú que no conega encara esta zona d'Itàlia.

Espere que tot vaja bé, que tinga un bon viatge, que l'oratge acompanye en tot moment i sobretot, que descanse molt i que carregue les piles...la primera part de 2008 ha segut molt intensa de treball en tots els sentits...i a partir del 8 de setembre, mamprendré de nou el ritme habitual de treball, aficcions, etc...El repte per al nou curs: aprendre anglés.

Als que començeu dilluns que ve a treballar, que tingueu molt bona setmana. Als que encara esteu de vacances: gaudiu-les molt...i als que encara no les heu tingut: ja queda menys.

dijous, 28 d’agost de 2008

LES DANSES 2008, ACABEN AMB UNA GRAN AFLUÈNCIA D'ESPECTADORS


Ahir 27 d'agost, es ballava la darrera nit de les danses 2008, amb una notable afluència de públic, entre el qual ens varem alegrar de la presència del cantautor Paco Muñoz i del programa de Punt 2 "Cor de Festa" amb el seu director Julio Tormo al capdavant. Les danses 2008 han acabat amb un èxit de participació i amb una afluència significativa de públic les 5 nits. En quant el nº de parelles que han ballat cada nit, estes són les xifres:

1ª nit: 40 parelles

2ª nit: 33 parelles

3ª nit: 37 parelles

4ª nit: 40 parelles

5ª nit: 44 parelles

Totes les nits de danses han finalitatzat les dues dansades abans de la 1'00 de la matinada.

diumenge, 24 d’agost de 2008

LA CARROSSA D'ANDRÉS VAÑÓ ASENSIO, 1ER. PREMI AL CONCURS DE CARROSSES CAVALCADA DE BOCAIRENT


La Carrossa presentada per Andrés Vañó Asensio, va obtinbre el primer premi al Concurs de Carrosses Cavalcada de Sant Agustí, que es va celebrar per primer any enguany abans de l'inici de la Cavalcada, divendres 22 d'agost. El jurat format per tres majorals de Sant Agustí i pel Regidor de Festes de l'Ajuntament de Bocairent, va tindre que triar la millor carrossa d'entre 11 participants. La carrossa guanyadora va lluir durant la cavalcada l'estandart que l'acreditava com a guanyadora del concurs i va desfilar en lloc de privilegi, a més d'entrar a la Plaça de l'Ajuntament, juntament amb la carrossa de les Caps de Dansa. Els guanyadors van obtindre a més a més un premi en metàlic de 200 €. Durant la Cavalcada hi van participar a més a més, set carrosses més fora de concurs, 6 carruatges, 2 cavalls de monta, dos grups de dolçaines i tabaleters (l'Aljub) i l'A.Unió Musical Bocairent, a més dels Cabolos i els xirimiters i tabaleters de Sant Agustí, per uns carrers com de costum plens de gom a gom.

ESPANYA: 18 MEDALLES A LES OLIMPIADES


Espanya ha aconseguit 18 medalles a les Olimpiades de Pekin. Els esports d'equip han estat els que més medalles han aportat al medaller espanol, a més de la vela, el judo, el tennis amb un espectacular Rafa Nadal que s'ha situat ja com a nº 1 del món, la natació sincronitzada i ciclisme, on una vegada més s'ha demostrat que a Espanya estan els millors ciclistes del món, diguen el que diguen i tot i els intents repetits de molts d'implicar en els casos de dòping el ciclisme espanyol en general...etc...

L'esport que ha estat el gran derrotat per a la delegació espanyola a estes olimpiades ha sigut l'Atletisme, on Espanya torna de buït. A escepció de l'Atletisme, més o menys, s'han complit les previsions i Espanya ha tingut un paper que ha estat més destacat els darrers dies de competició que durant la primera setmana.

A tots els esportistes espanyols que han obtingut alguna medalla, l'enhorabona, a la resta, molt d'ànim i a la pròxima: Londres 2012.


La meua enhorabona més especial a l'equip de bàsket masculí, per totes les olimpiades i sobretot per la magnífica final que ha disputat contra l'equip imparable dels EEUU.


LUCÍA PÉREZ GUANYA LA CARRERA DE LA DONA (BOCAIRENT)


Este matí s'ha celebrat a Bocairent la 1ª Carrera de la Dona, amb la participació de 56 dones de totes les edats. El recorregut ha segut urbà amb un traçat aproximat de 3 km. , i per l'organització de la cursa, s'ha comptat amb la col.laboració de: Creu Roja de Banyeres de Mariola, Protecció Civil de Bocairent, Policia Local de Bocairent, Club Ciclista Bocairent, Club d'Atletisme Vila de Bocairent. La prova ha estat organitzada per la Junta de Majorals de Sant Agustí, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Bocairent. Bancaixa ha col.laborat amb les samarretes per a les participants.
Lucía Pérez ha estat la guanyadora de la prova, que ha rebut el trofeu de mans del Sr. Alcalde de Bocairent. El Sr. Regidor d'esports ha entregat el trofeu a la segona classificada: Irene Perigüell i el President de la Junta de Majorals ha entregat el trofeu a la tercera classificada: Mª José Tormo.
Després de l'entrega de trofeus, amb la col.laboració d'Ester Balsalobre, s'ha realitzat una mini-marathó d'aeròbic, amb la participació de les inscrites a la prova.
Cal destacar per últim que les participants han pagat una inscripció de 5€, import destinat íntegrament a l'Associació AFAB, per al Centre de Dia de Malalts d'Alzheimer i d'altres enfermetats degeneratives.