dimecres, 6 de febrer del 2008

HAN ACABAT LES FESTES'08 AMB UN GRAN ÈXIT


Les festes de Sant Blai 2008 han acabat amb un gran èxit de participació i amb una afluència molt significativa i alta de visitants al nostre poble durant els dies de festa. El mitjos de comunicació se'n han fet ressò important de les nostres festes. Així Canal 9 ha conectat en directe quasi tots els dies: l'Entrà (matí i vesprada), el dia de Sant Blai, el dia de Moros i Cristians i el dia del Sant Crist. Tele 5 (àmbit estatal) va treure també un xicotet reportatge de la "disparà" del dia 4 de febrer pel matí, la Tele Comarcal MK-Localia TV també ha fet un seguiment important de les festes i els diaris d''ambit autonómic Levante-EMV i Las Provincias han fet un important seguiment de les nostres festes, així com el diari Lo Clar (d'Ontinyent). L'oratge ha posat l´única nota discordant de les festes, amb el deslluiment del tram final de l'Entrà, afectant sobretot la desfilada dels Moros Marins que entraren a la Plaça de l'Ajuntament en mig d'una intensa pluja i la dels Mosqueters que no varen poder finalitzar l'Entrà i fins i tot alguns d'ells no pogueren ni tan sols començar-la. Una nota que taca les festes 2008 però que no acaba d'esborrar l'alta participació de festers a tots i cadascun dels actes, les espectaculars capitanies, el sentiment el dia de Sant Blai i totes i cadascuna de les anèctodes que s'han succeït al llarg d'estos dies. Ara queda ja tot enllestit per a les Festes 2009...només queda un any.

I mentre, a començar ja a preparar les Festes d'Estiu a Sant Agustí, per a les que de moment, encara no hi ha ni Clavariessa Major ni Clavariessa Infantil. Des d'estes línies vos anime, xiques i xiquetes.
Si voleu vore fotos de les Festes a Sant Blai 2008, vos recomane que feu click als següents enllaços (hi ha moltes i molt bones):