diumenge, 29 de març del 2009

DEL 3 AL 5 D'ABRIL: FIRA INTERNACIONAL DE TURISME TCV (FIRA VALÈNCIA)


El proper cap de setmana, del 3 al 5 d'abril, es celebra a Fira València una nova edició de la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana TCV. No perdes esta gran ocasió de programar les teues properes vacances i fins i tot, si no tens clar on anar a Pasqua, programa les millors escapades per la Comunitat Valenciana o per altres zones d'Espanya.

Enguany, el país convidat és Costa Rica, que tindrà un protagonisme especial. Les diputacions de València i Castelló patrocinen un gran circuit multiaventura amb el nom de "Valencia Experience" i a més a més, hi haurà un complet programa d'actuacions folklòriques, tallers d'artesania, tallers infantils, degustacions gastronòmiques. No et perdes esta gran cita del turisme a la Comunitat Valenciana.

Bocairent, presentarà també a la fira el millor de la seua oferta turística, a més d'altres pobles de la comarca com Albaida, Fontanars dels Alforins, Ontinyent i la pròpia Mancomunitat de la Vall d'Albaida, a més de la veïna població de Banyeres de Mariola, que presentarà a la fira la pròxima representació de La Llegenda de Sant Jordi.
Si vols anar a la fira, només tens que entrar a este enllaç i imprimir-te les entrades que necessites. A què esperes?:

DILLUNS 29: COMENÇA LA TEMPORADA 2009 A LA GELATERIA L'ALCAVOR

Este dilluns comença la temporada 2009 de la Gelateria l'Alcavor. A partir de la Setmana Santa, podrem assaborir de nou els gelats de la Jijonenca, amb nous gustos i amb una completa carta de gelats, granitzats, orxata d'Alboraia, cervesses i refrescos i bolleria.a obrir la Gelateria L'Alcavor.

L'ESTAT DE SALUT DE VICENTE FERRER, TORNA A ESTABILITZAR-SE


L'estat de salut de Vicente Ferrer, torna a estabilitzar-se. Vicente Ferrer, qui va patir un empitjorament del seu estat de salut durant esta setmana, està estable. Des de l'hospital de Vellore on està ingressat, l'equip mèdic que l'aten ha assegurat que les seues constants vitals són estables i contempla la possibilitat de retirar la respiració assistida.

La Fundación Vicente Ferrer és una ONG de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació de les comunitats més desafavorides d'Anantapur (l'Índia). Si vols més informació sobre la fundació i sobre la trajectòria de la vida i treball de Vicente Ferre i la fundació, entre al web: www.fundacionvicenteferrer.org