dilluns, 30 de novembre del 2009

BOCAIRENT ACOLLIRÀ L'ASSEMBLEA DE LA UNDEF


Amb motiu del 150 aniversari de les festes de moros i cristians, de Bocairent, l’Ajuntament de Bocairent i l'Associació de Festes de Moros i Cristians de San Blai han exposat a la fira Expofiesta, celebraba a Alacant del 27 al 29 de novembre, mostrant al públic assistent la informació més completa per conéixer els atractius turístics de Bocairent i alhora les festes de moros i cristians de Bocairent que el proper mes de febrer complixen el seu 150 aniversari.

La UNDEF va celebrar el diumenge dia 29 de novembre en l'auditori d'aquest recinte firal, la Junta de Govern, a la que el President de la Junta de Festes de Bocairent, va convidar de forma oficial a totes les poblacions pertanyents a aquesta Federació a participar-hi en l'Assemblea Nacional de la UNDEF que se celebrarà a Bocairent el 13 i 14 de març de 2010.

En aquest mateix paranimf, va aprofitar el president per a presentar el cartell anunciador d'aquesta Assemblea, obra del bocairentí, fester (filà de Mosqueters) i assessor artístic de la UNDEF, Vicent Ramón Pascual Giner; qui va fer una breu exposició als presents de la creació d'aquest cartell.

Este cartell es presentarà al mon fester en Bocairent el proper 12 de desembre al maset de la Filà de Granaders i dins dels actes del 150 Aniversari, en el Concurs popular de Pericana, al que hi podran participar els cuiners i juntes directives de les nou filaes bocairentines, que després gaudiran d’un sopar de germanor festera.

A l'stand de la UNDEF que tenia situat en la Fira, es va fer la presentació a la premsa i invitació a l'assemblea per part de l'Alcalde de Bocairent, Josep Vicent Ferre Domínguez, qui va explicar als presents l'esforç que està fent la Junta de Festes per a organitzar aquest esdeveniment. Al mateix va felicitar a la UNDEF, pel treball desenvolupat durant aquests ultims anys en pro de la festa de moros i cristians.

L'ASSOCIACIÓ ACULLIBER PRESENTA UNA NOVA WEB SOBRE LA HISTÒRIA DE BOCAIRENT


El passat divendres 27 de novembre, la Sala d'Exposicions Joan de Joanes, va acollir la presentació pública de la web que ha editat l'associació cultural de Bocairent ACULLIBER. Esta nova web, fa una completa recopilació de tot el que hi ha publicat sobre la història de Bocairent: llibres, escrits, articles....El treball ha estat encapçalat per José Luís Martínez. Ja podeu consultar-la a la red:
www.aculliber.com