dijous, 7 d’agost del 2008

Ier ANIVERSARI DE LA GELATERIA L'ALCAVOR




Huí dijous 7 d'agost, festivitat de la Divina Aurora a Alfafara, la Gelateria l'Alcavor, a la Plaça de l'Ajuntament de Bocairent, ha celebrat el seu primer aniversari. Pareix que fora ahir, quan el 7 d'agost de 2007, el meu germà Toni i la meua cunyada Lupe, posaven obrien al públic la Gelateria l'Alcavor (per a molts i en llenguatge coloquial "La JIJO"). Amb una excel.lent i variada oferta de gelats artessans el.laborats per la prestigiosa casa La Jijonenca, amb café de la casa Valiente, un sortit extens de bolleria, a més de refrescos i la millor cervessa fresca a qualsevol hora del dia, juntament amb els millors granitzats i orxata d'Alboraya, la Gelateria l'Alcavor, compleix el seu primer aniversari havent-se guanyat ja un espai dintre l'oferta hostalera de Bocairent i oferint un ampli servei al públic.

Enhorabona a Toni i a Lupe i molts anys més d'èxits per a l'Alcavor!.

"YO PARA SER FELIZ QUIERO ..."...UNA BICI?


Deia el rocker Loquillo a una de les seus més famoses cançons, que es repeteix poble per poble a totes les revetles: "yo para ser feliz quiero un camión..."...Jo m'he conformat amb una mica menys i m'he comprat fa poquet un bici, la que veieu a esta foto. Es tracta d'una mescla de bici de passeig i bici de muntanya, amb rodes tan grans com les de les bicis de carretera. Porta maleter, "guardabarros", llum davant i darrere, el quadre és tot d'alumini i té 21 velocitats. Ah! el més important, és una BH i com les de tota la vida, porta un timbre per avisar a les curves... Ara només falta incrementar l'hàbit d'us, que de moment no passa de dues vesprades per setmana...Al menys, algo és algo i començe a fer una mica d'esport...Per algo es comença.

dimecres, 6 d’agost del 2008

DESCENS EN KÀYAK PEL RIU CABRIEL...UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA

Fa poc, un grup de companys/es de treball tinguerem la sort de viure l'experiència d'un descens en kàyak pel riu Cabriel, al terme municipal de Venta del Moro, de la mà de l'empresa AVENSPORT, una de les empreses pioneres en activitats de turisme actiu al riu i d'altres activitats, a la nostra Comunitat. Amb l'acompanyament de Fernando i un monitor, recorreguerem aproximadament 7 kìlòmetres del riu, amb baixades, trams plans, ràpids...L'experiència va ser d'allò més gratificant i el paisatge que recorreguerem, vertaderament sorprenent i espectacular. Després dinàrem al restaurant de l'Hotel Entreviñas, al terme de Caudete de las Fuentes i de vesprada visitariem altres instal.lacions de l'empresa Avensport a Venta del Moro: un alberg i una casa rural. En resum una activitat recomanable, però amb allotjament inclòs, perquè paga la pena.
A Fernando i a Paco, el meu agraiment i la meua felicitació per la seua professionalitat. Als companys que vam compartir el dia, el meu agraïment perquè ho passarem d'allò més bé.