dijous, 29 de gener del 2009

JAUME I ASUN (DE L'ALQUERIA BLANCA), AL SOPAR DE FITUR DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA


Els actors que encarnen els protagonistes de la sèrie L'Alqueria Blanca "Jaume" i "Asun", participaren activament al sopar oficial de la Diputació de València a Madrid, amb motiu de la Fira Internacional de Turisme FITUR'09 (dimecres 28 de gener). Totsdos van ser els presentadors de la part final del sopar, que va incloure els parlaments del Diputat de Turisme i el President de la Diputació, l'homenatge a Salvador Gascón i el concert en directe del grup valencià Presuntos Implicados.

Després del sopar, no vaig poder evitar apropar-me a la parella, saludar-los i compartir amb ells alguns comentaris al voltant d'esta sèrie, que confese, és l'únic programa de la TV que aconsegueix mantindrem davant la "caixa tonta". Vaig aprofitar l'ocasió per felicitar-los per l'èxit i per fer-me algunes fotos amb ells.

Huí dijous 29 de gener, tosdos, acompanyats de l'actor que interpreta el paper de D.Lluís Falcó (el nebot de D.Joaquim Falcó), han estat a l'stand del Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar, participant a una exhibició d'el.laboració de fartons, organitzada per l'Ajuntament d'Alboraya i l'empresa Polo.
A Fitur es rumoretjava, que potser Jaume i Assun puguen protagonitzar el proper Sainet Fester que escriguem Vicent Ferre i jo.... Quí sap?

LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA HOMENATGEA SALVADOR GASCÓN, DURANT EL SOPAR DE FITUR


Dintre de la celebració del sopar de Fitur oferit per la Diputació de València a un restaurant de Madrid, el President de la Diputació D. Alfonso Rus Terol i el Diputat de Turisme D. Isidro Prieto Giner, feren en nom de la Diputació un reconeixement per la seua trajectòria i la seua dedicació al turisme de la Comunitat Valenciana, a D. Salvador Gascón, propietari del restaurant Casa Salvador de Cullera.

Des d'este blog ens sumem a l'homenatge merescut d'este valencià universal, que porta el nom de la nostra Comunitat arreu del món i que amb la seua professionalitat ha situat els arrossos valencians a un nivell molt alt.

Enhorabona: Salvador!, t'ho mereixes.