dijous, 12 de març del 2009

COMENÇEN ELS TREBALLS DE NETETJA DEL RIU CLARIANO, DES DE LA FONT DE LA CANALETA


Fa un parell de setmanes que han començat els treballs de netetja i condicionament del llit del riu Clariano al seu pas per Bocairent, des de la Font de la Caneleta. Si s'apropeu fins allí, podreu vore el treball que està fent-se, llevant tota la malea, netetjant els xops, i deixant el riu com jo mai no l'havia vist tan net.

Quan concloguen els treballs, serà tot un plaer donar-se una passetjada seguint el curs del riu, i gaudir d'este paissatge del que molts bocairentins no hem gaudit mai.

dimarts, 10 de març del 2009

LES FALLES DE VALÈNCIA...ENGUANY AMB SABOR BOCAIRENTÍ


Les falles i tot l'ambient que envolta esta festa de renom internacional, ja han pres de nou els carrers de la ciutat de València. Des del dia 1 cada dia a les 14.00 hs. la mascletà paralitza de plé la ciutat durant uns minuts i a més a més, la falla de la Plaça de l'Ajuntament (enguany obra de l'artista Santaeulalia), ja està muntada al lloc de costum, davant la mirada atenta dels milers de turistes, veïns i curiosos que s'apropen per veure-la i treure fotos. Jo com que no he volgut ser menys, esta vesprada quan he eixit de treballar he fet algunes fotos, una de les quals pose a la vostra disposició perquè gaudiu d'este primer monument faller que ja s'ha plantat al Cap i Casal.

Per aquell que no s'haja enterat, recordar-vos que dissabte a la Cavalcada del Regne Bocairent estarà representada un any més, enguany per mig de la Filà de Mosqueters que desfilarà pels carrers de València acompanyada per l'Associació Unió Musical Bocairent...i això no és tot, perquè el dia de Sant Josep, a les set de la vesprada i pel carrer Colon, els Dimonis de Darrere la Vila i els xirimiters i tabaleters de l'Aljub hi participaran a la Cavalcada del Foc.

Ja veieu, a València les falles 2009, amb color bocairentí.