diumenge, 30 de setembre del 2007

COLLITA 2007 DEL VI DE L'ALBORET: 339 LITRES...




























































Este matí s'ha celebrat a l'Alboret la Festa del Vi 2007, amb una nombrosa participació de les famílies Pascual Soler i alguns amics d'estes. El matí ha anat d'allò més bé i ho hem passat de meravella, en un ambient de festa i de treball immillorable. Els "auelos" de les famílies, José Luís i Paco (o siga, mon pare i mon tio) han pres ja el relleu de l'avi Toni i dirigeixen tots els treballs a la perfecció. L'amic Paco Grau, un any més ha col.laborat en les tasques, així com Quico Crespo i els ja habituals: Emilio, Juan Carlos, Rosa Mari, Jose, Salva i jo. Enguany hem trobar a faltar a la festa a Antonio (Toni) i a Lupe, que per motius d'agenda no hi han pogut assistir i a Mari Luz. Darrere, estaven ma mare (preparant la immillorable paella que hem dinat) i ma tia Paquita, així com la resta de les dones (Maite, Lina, Rosa, Mari Carmen, Reme, etc...) i a les nebodes que de moment són reàcies a xafigar el raïm: Júlia, Alba, Lídia i Judith... A tots els que han fet possible un any més amb el seu treball, d'una o d'altra manera, la Festa del Vi de l'Alboret...moltes gràcies...i fins prompte...abans que acabe l'any farem un bon soparet i encetarem el nou vi...ara el procés fins allà és feina d'un servidor, que procurarà que tot hi vaja bé i tinguem en el vi d'enguany un dels millors dels que recordem.... Per cert, enguany la porra dels litres l'ha encertat Rosa, que és el primer any que venia...això sí que es diu tenir sort...




2 comentaris:

  1. L'enhorabona per la festa del ví.
    Impresionant. Sols dir-vos que no pergau aquesta tradició, ja que sou dels últims que queden per la zona.(sino els últims).
    La veritat es que doneu enveja (sana es clar) al vorer com disfruteu.

    ResponElimina
  2. Ié ministre a vore si hi ha sort i podem provar una miqueta de vi. Enhorobona a tots per la feina, el resultat i sobre tot per la familia.

    ResponElimina