dimarts, 15 de juliol del 2008

DIVENDRES 18 DE JULIOL: PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA-REVISTA DE FESTES A SANT AGUSTÍ 2008 I DEL CARTELL ANUNCIADOR DE LES FESTES

El proper divendres, a les 20’30 h. començarà l’acte de presentació del programa-revista de festes a St. Agustí 2008 i el cartell anunciador de les festes. A l’acte intervindran els autors del Cartell i de la Portada del Programa, a més del President de la Junta de Majorals de St. Agustí i l’Alcalde de Bocairent. Presentarà el Programa-Revista el bocairentí Pau Calabuig i Gómez.
La cita tindrà lloc a l’Hotel L’Estació i quan finalitze, s’oferirà un vi d’honor als jardils de l’hotel.

El programa-revista d’enguany, serà el primer de la història imprés íntegrament a color, a més compta amb nous col.laboradors, a més de les habituals seccions. A partir del dissabte 19 de juliol, podrà adquirir-se al preu d’11 euros (el mateix preu que l’any passat), a les papereries i estancs de Bocairent. A més a més, quan finalitze la presentació, qui ho desitge podrà adquirir.lo també, a més d’emportar-se un ejemplar del Cartell anunciador de les festes 2008, obra del bocairentí Vicent Ramón Pascual i Giner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada