dimarts, 12 d’agost del 2008

16 D'AGOST: CONCERT D'ACOMIADAMENT DE PACO MUÑOZ, A BOCAIRENT

Tots els habitants de la Vall d’Albaida i de comarques veïnes podran acomiadar-se de Paco Muñoz el pròxim 16 d’agost a la Plaça de Bous de Bocairent. El cantautor valencià oferirà un del seus últims concerts en la localitat on va viure durant uns anys i on va fer una gran tasca al Patronato i a la Parròquia de Bocairent.
En este concert d'acomiadament, l'amic de tots, però sobretot dels més menuts a qui ha dedicat gran part de les seues cançons i els seus recitals, repassarà alguns del temes més populars de la seua llarga trajectòria, que abasteix més de 30 anys, i del seu últim treball “La meua terra”. Els bocairentins, tinguerem a més a més la sort de poder comptar amb la seua col.laboració durant la proclamació de les Clavariesses l'any 2006, també a la Plaça de Bous, on poguerem gaudir d'algunes de les cançons que més ha cantat al llarg de la seua trajectòria, entre d'elles "Serra Mariola", que corejaren els presents a l'acte. A més a més, els Majorals de Sant Agustí, tinguerem la sort de compartir amb ell aquella vesprada-nit i sopar amb ell i la seua dona al Maset dels Marrocs, on poguerem comprovar l'enorme talla humana i artística de Paco Muñoz, a qui ara retrà el poble de Bocairent un sentit i merescut homenatge.

Des d'ací vos anime a totes i a tots, a gaudir d'este concert el proper 16 d'agost. Recordeu, que les dansetes d'eixa nit, començaran a les 20.30 hs., al C/ Tribunal de les Aigües, perquè tothom puga anir-hi al concert.

BOCAIRENT
DISSABTE 16 D’AGOST 2008
A LES 23:00 HORES
PLAÇA DE BOUS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada