dijous, 9 d’octubre del 2008

EL BARRANC DE BOCAIRENT A ONTINYENT, QUAN PLOU UN AUTÈNTIC PERILL


Esta vesprada he passat pel barranc, en un moment al que plovia molt. Sembla que tenim el temporal damunt mateix i que durant uns dies cauran un munt de litres...Com cada vegada que plou de manera més o menys intensa, la pluja ha posat en evidència l'obra d'ampliació del barranc que es va fer ara fa alguns anys ja. La manca de protecció de cap tipus a la roca que va es va retallar per millorar la carretera, provoca la caiguda de pedres de gran tamany al mig de la carretera, amb el gran perill que açò suposa per als conductors, sobretot per la nit, perill este incrementat pel perill que ja comporten les pròpies pluges.

Crec que ja és hora que en compte de enviar les brigades de manteniment cada vegada que plou per retirar les pedres o millor dit predots que cauen a la carretera, caldria que s'estudiara de protegir totes les zones amb més perill de desprendiments del barranc, perquè no es repetisca constantment esta situació reialment perillosa.

4 comentaris:

  1. quanta raó tens, jo he sigut dels ultims en pasar abans de que tallaren el barranc i ufff he pasat por. Per moments no savia si seguir o quedar-me quet.

    ResponElimina
  2. Crec que a la fi jo vaig tindre sort. Vaig arribar al Pou Clr i ja estava tallat. Vaig tornar per Albaida, Muro i Agres ... que també ... tela marinera!

    ResponElimina
  3. Pues no sabeu l'odisea que suposat agafar un tren de rodalia des de Xàtiva fins a València...2 hores!!!i ninguna explicació...Encara diuen que RENFE mejora tu tren de vida...això que ens ho diguen als que fem tard a treballar de quant en quant, sense que ningú no ens done cap explicació...De Xàtiva a Manuel, ha tardat 1 hora!.
    I vos asegure que el cas de huí no és un cas aïllat en els rodalies...Això per no parlar de la línia Xàtiva-Alcoi...Huí tallada.

    ResponElimina
  4. Totalment d´acord,i recolze la teua reflexió.
    Wallace

    ResponElimina