dijous, 16 d’octubre del 2008

LA FONT DEL RAVALET, RECUPERA EL SEU ESPLENDOR


Esta vesprada han estat fent-se els darrers treballs per retornar al seu lloc original la Font del Ravalet, que després d'un magnífic treball de restauració, recupera la seua bellesa i el seu esplendor. Demà es remataran els treballs que li retornaran a esta font la importància que té no només com a font, sino com a monument. Nombrosos curiosos no han volgut perdres este moment i moltes són les càmeres que han immortalitzat estos treballs per a la història. Així doncs, este cap de setmana, la Mostra d'Artesania i Tradicions es celebrarà amb les obres del ravalet acabades i amb la font restaurada...Sense dubte un alicient més a l'extensa i completa programació que ens espera este cap de setmana.


Això sí, els poquets que no han anat a escorcollar els treballs de gravació de la revetla de la pel.lícula "Nacidas para sufrir", que està rodant-se darrere del cementeri parroquial. Una gran espectació per un desplegament de mitjos sense precedents a Bocairent. El millor de tot, a més de tot el que està suposant el rodatge per al poble, que la imatge de fons que apareixerà a la revetla és la imatge nocturna del nostre Bocairent, amb l'impacte que causa de nit. A la productora i al director la meua enhorabona, així com a tot l'equip de rodatge, actors, extres del poble i tota la gent que ha col.laborat d'una manera o d'altra. Ara només cal esperar que la pel.lícula s'acabe i arribe a la gran pantalla. Estarem atents.

1 comentari:

  1. Y los muertos aquí lo pasamos muy bien entre flores de colores,
    y los viernes y tal si en la fosa no hay plan nos vestimos y salimos,
    para dar una vuelta, sin pasar de la puerta, -eso si- que los muertos aqui es donde tienen que estar y el cielo por mi se puede esperar.

    ResponElimina