diumenge, 23 de novembre del 2008

27 DE DESEMBRE: SAN SILVESTRE SOLIDÀRIA A BOCAIRENT...PARTICIPES?


El Club d’Atletisme Vila de Bocairent, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Bocairent, ha convocat per al 27 de desembre a les 17:00 h. la 1ª SAN SILVESTRE SOLIDÀRIA, amb la finalitat solidària de recaptar roba d’estiu a benefici del poble de Bocanda, situat a Costa d’Ivori (Àfrica), on resideix i desenvolupa la seua tasca de missionera la bocairentina Francisca Molina Molina.
Des del Club d’Atletisme es convida a tot el poble a gaudir d’un dia de festa, esport i solidaritat, animant tothom a participar-hi. Per aquest motiu tota aquella persona que vullga participar en aquesta cursa deurà aportar una samarreta de mànega curta i 1€.
Aquelles persones que no vulguen o no puguen participar-hi a la cursa, poden fer igualment la seua aportació d'una samarreta i 1 €. Quanta més gent s'implique en este projecte, més gran serà l'ajut que li podrem oferir al poble de BOCANDA (Costa d'Ivori). És moment de treure eixe xandall que tenim penjat a l'armari des de fa no sé quant...i netetjar les espardenyes esportives...el dia 27 de desembre, tenim un compromís amb la solidaritat i amb l'esport. No falteu!.
P.D. Aquesta invitació no és només per als veïns de Bocairent...animeu-se d'altres pobles i fem d'esta cursa un referent!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada