dilluns, 17 de novembre del 2008

40.000 VISITANTS: MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!


Estimats lectors i lectores, amics i amigues. Encara no ha passat un any i mig des que vaig crear i posar en funcionament este blog i ja he aconseguit arribar a la xifra de 40.000 visites. Per ser més exacte en un any i cinc mesos este blog ha rebut ja 40.000 visites. Sé que no és un blog que tinga res en especial, però sé també que molts de vosaltres s'entereu de moltes notícies per mig d'ell i això per a mí ja és prou. A més a més, aprofite este espai a internet, per difondre escrits, pensaments, idees, fotos...i tot allò en cada moment considere interessant que estiga a l'abast de tot el món. Lamente molt no tindre ni temps ni pressupost per publicar-lo al menys en dues llengües més: castellà i anglés...Però de moment, amb mantindre la versió de valencià ja faig tot el que puc...
Reitere una vegada més el meu agraïment a tots els que visiteu este blog i de manera especial als meus amics i companys de viatge de FESTASA, sobretot a Mariano Ferre Silvestre, perquè el seu blog és per al meu una font permanent tant de notícies com d'imatges. A tota la comunitat blogaire de Bocairent també la meua felicitació per tot el treball que porten a terme i a tots aquells que des de la distància, teniu en el meu blog un punt permanent d'informació del que passa al nostre estimat Bocairent.

2 comentaris:

  1. ENHORABONA XAVIX!! 40.000 són un mogolló!!
    PD.Per cert, huí els Martinez hem estat els visitants nº 40.007. Tot un plaer ;o)

    ResponElimina
  2. L'enhorabona pel blog Xavi i pels 40.000 visitants. Dir-te es un plaer entrar a visitar-lo i poder dir qua part d'eixos 40.000 son nostres, ànim i a continuar.

    ResponElimina