dimecres, 5 de novembre del 2008

DEL 7 AL 9 DE NOVEMBRE: CAP DE SETMANA DE FIRES A LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA




Este cap de setmana, els que vos agrade visitar fires gastronòmiques, de turisme i/o d'artesania teniu tres propostes ben distintes però interessants totes tres:

- FIRA GASTRONÒMICA DE LA VALL D'ALBAIDA (ONTINYENT): el millor de la gastronomia de la Vall d'Albaida (dolços, formatges, vins, embotits,...). La inauguració tindrà lloc el divendres 7 de novembre, a les 19.30 hs.

- FIRA D'ARTESANIA I GASTRONOMIA (MANISES) - Plaça Rafael Atard. A esta fira trobareu artesani de la Comunitat Valenciana, amb especial incidència amb la de la comarca de l'Horta: ceràmica i palmitos. A més a més, una interessant fira gastronòmica amb embotits de Requena, vins valencians, etc.

- SKI MOUNTAIN VLC (FIRA DE L'ESQUÍ - VALÈNCIA) - Al vell llit del Túria, a la zona del Pont de Calatrava. Les millors propostes per als amants de l'esquí: les principals estacions d'esquí espanyoles i andorranes, tendes de roba i complements per a l'esquí, etc. A més a més, pista d'esquí de neu artificial amb exhibicions en directe i moltes més activitats. Horaris: Divendres 7 novembre, de 13.00 a 20.00 hs., Dissabte 8 de novembre, d'11 a 20.00 hs. i diumenge 9 de novembre, d'11 a 20.00 hs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada