diumenge, 30 de novembre del 2008

EL SOPAR DE QUINTOS/ES NASCUTS A 1973....UN REENCONTRE PER A MOLTS


La nit del dissabte 29 de novembre, va tindre lloc l'esperat sopar de quintos i quintes nascuts a 1973 a Bocairent. Després de no poques intentones per part d'uns i d'altres, finalment la comissió creada per a l'ocasió (formada per: Raquel, Merce, Paco "Picores" i Moreno), va organitzar magníficament este sopar que va ser un autèntic reencontre per a la quinta, que després de tants anys i tot i les absències, va aconseguir juntar 50 quintos/es al Maset dels Espanyoletos. Durant el sopar, tinguerem temps de posar-nos al dia sobre la situació de tots: treball, parella, fills, etc...Així mateix, va ser moment de recordar anècdotes i vivències d'infantesa, adolescència i joventut, en mig d'un ambient magnífic. Després de sopar, la comissió havia previst una "Festa dels 80", la millor música de la dècada...i algun cubata que d'altre, va fer moure dels seients quasi tots...perquè com sempre, en esta quinta, la majoria dels xics seguien sense ballar i les xiques ocupaven quasi soles la pista de ball.
Al remat una nit que de segur serveix per remoure dintre de poc, un altre sopar de quintos i quintes nascuts al 73...Tot i els 35 anys que je tenim, per a molts, semblava que el temps no havia passat...i és que com solen dir en estos casos: "el que tuvo retuvo".
Gràcies als organitzadors i gràcies també a Blai Pascual i Marisun, que van immortalitzar la nit amb uns amplis reportatges fotogràfics que molt prompte posarem a l'abast de tots als blogs de la quinta....

Si voleu vore més fotos del sopar, clickeu ací: Blog de Mª José Llorca

1 comentari:

  1. Disculpeu però no em va ser possible assistir, a vore si en altra ocasió hi ha més sort...

    M'alegra molt que es facen aquests events, espere que hi haja més continuitat. Enhorabona als organitzadors.

    B7s!

    ResponElimina