dimecres, 12 de novembre del 2008

L'A.UNIÓ MUSICAL BOCAIRENT CELEBRA LA FESTIVITAT DE SANTA CECÍLIA'08

L'Associació Unió Musical Bocairent està donant a conéixer ja les pròximes celebracions de la Festa a Santa Cecília, que tindran lloc els caps de setmana del 22-23 de novembre i 29-30 de novembre, i on enguany tindrà un protagonisme destacat el Clavari: Kiko López, qui després de vint anys de músic a la banda, enguany veu complit el seu somni de ser el Clavari a la Festa de "La Santeta". Entre les celebracions d'esta festa, tindran especial relevància la Missa del dissabte 22 de novembre, la diana del diumenge 23, el Concert de Santa Cecília (dissabte 29 de novembre, al Teatre Avenida) al que tindrem ocasió de gaudir de la banda sota la direcció del seu nou director i l'endemà pel matí, la imatge de Santa Cecília serà traslladada fins la casa del Clavari'09: Joan Albert Albero Mascarell.
A tots els membres de la Unió Musical la meua felicitació i els millors desitjos per a la festa d'enguany. Al Clavari: l'enhorabona i que gaudisca d'una festa inoblidable.

4 comentaris:

  1. Desde l' Associació Unió Musical de Bocairent, volem donar-te les gràcies per difondre totes les activitats en les que participem i més concretament ara, amb la difusió en el teu blog dels principals actes de la Festa a Santa Cecília d' aquest any. Moltes gràcies Xavi.

    ResponElimina
  2. No hi ha de què...Normalment m'agrada parlar de tot el que passa al poble, sobre tot si està relacionat amb les festes i/o la cultura. A més a més, sóc soci-protector de la Unió Musical Bocairent.

    ResponElimina
  3. Eixim a desfilar el dissabte 29, amb la banda de l'Ateneu de Cocentaina

    ResponElimina