diumenge, 28 de desembre del 2008

LA 1ª SANT SILVESTRE SOLIDÀRIA DE BOCAIRENT: TOT UN ÈXIT



Dissabte 27 de desembre, es va celebrar a Bocairent la 1ª Sant Silvestre Solidària, amb un èxit total tant de participació com d'òrganització. Amb una participació pròxima a les 300 persones i amb un molt bon ambient durant la celebració de la prova esportiva-festiva, hi va destacar la participació de públic de totes les edats. L'enhorabona a l'organització, de manera especial a Toni Garcia i a el Club d'Atletisme Vila de Bocairent. Enhorabona a totes les persones, entitats, associacions i empreses que van fer possible d'una manera o d'altra la celebració d'esta prova. De segur que la iniciativa tindrà continuitat en pròximes edicions.

Una representació de Festasa hi prenguerem part a la cursa: Paco, Mariano, José Blas, Blas, Juan i jo. Per a l'ocasió estrenarem samarreta negra amb el logotip de Festasa. Gatzara Tudell, amb dolçaina i tabals, va animar musicalment la cursa.

Després hi hagué timonet i dolços per als participants, preparat per l'Associació d'Ames de Casa. Per finalitzar hi va haver sortejos de regals (amb la venda de numerets per recaptar fons per a la causa solidària motiu d'esta cursa) i subhasta de samarretes d'esportistes d'èlit. Un servidor va pujar per la samarreta del tenista J.C.Ferrero. Hi havia també de Cesc Fàbregas, Albelda, Nico Terol i el cantant del grup Revolver.

(Les fotos publicades a esta notícia són de Mariano Ferre Silvestre. Si voleu vore més fotos de la Sant Silvestre, entreu al blog: mariano-bocairent.blogspot.com).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada